fbpx

De Nazz || Aqiqah RM300 – Qurban RM330

SEMPURNAKAN KESYUKURAN...

Laksanakan Aqiqah buat anak yang tersayang bersama De Nazz. De Nazz mempunyai 7 Tahun Pengalaman Sejak 2015 dalam mengendalikan lebih dari 42,300 penyembelihan kambing untuk Aqiqah, Qurban, Nazar, Dam serta Sedekah, pelanggan akan menerima Video & Gambar Sembelihan, Daftar Sekarang!

Kambing Aqiqah Murah - De Nazz
5.0
Based on 612 reviews
powered by Facebook
Rozie Hamzah
Rozie Hamzah
2022-06-28T02:53:53+0000
service yg sangat pantas terbaikk♥️♥️
Ich Heise Adli Haizal
Ich Heise Adli Haizal
2022-06-25T10:04:22+0000
mudah berurusan dengan pihak admin. respon yang pantas dan cara pendaftaran yang mudah dan cepat.
Radzi Osman
Radzi Osman
2022-06-25T09:16:35+0000
Alhamdulillah. Pada 24/06/2022, Selesai aqiqah untuk anak lelaki saya. Sangat mudah berurusan dengan De Nazz Aqiqah.... Semuanya berjalan dengan lancar. Semoga segala ibadah yg dilakukan sentiasa diberkati. Sangat dipercayai. Terima kasih De Nazz team. 👍👍👍read more
Suriani Ahmad
Suriani Ahmad
2022-06-24T16:08:37+0000
Alhamdulillah Dengan Izin Allah 24/6/2022 . Selesai Aqiqah anak lelaki saya, 2 ekor kambing di Indonesia.. Wakil/agent... yg menguruskan aqiqah memberikan service yg sangat bagus. penerangan yg lengkap dan jelas. Saya Sangat Berpuas Hati, Video Sebutan Nama Anak, Gambar Penyembelihan Dan Agihan Juga Di Sertakan. Alhamdulillah. Recommended Kambing Aqiqah Murah - De Nazz Dipercayai👍👍👍read more
Fakarazi Acey
Fakarazi Acey
2022-06-24T15:56:23+0000
Alhamdulillah tepat jam 11.50 malam pada tarikh 24/6/2022 Aqiqah anak saya telah selesai di laksanakan mengguna khidmat... De Nazz.Terbaik,memudahkan proses membuat aqiqah.Sangat Recommended.read more
Jiya Hamzah
Jiya Hamzah
2022-06-22T05:47:50+0000
“Bismillahirrohmanrirrahiim. Syukur Allah s.w.t telah memberikan rahmat sehingga Aqiqah Putra kami berjalan lancar. 🤲... Kambing Aqiqah Murah - De Nazz . Service y baik, cepat n recommend. 🤙 Semoga Allah SWT menjadikannya anak sholeh, berbakti pada orang tua, dan bermanfaat bagi agama serta bangsanya. Amin.”🤲“Kelak zuriat ku ini akan menjadi penolong kami di akhirat nanti, selamat atas amanah yang dikurniakan, semoga aqiqah ini menjadi berkah.”😘read more
Atiey Iskandar
Atiey Iskandar
2022-06-20T15:52:58+0000
syukur dipermudahkan segala urusan aqiqah ank perempuan sy di mekah.. service terbaik dari de nazz.. alhamdulillah
Raihan Khalid
Raihan Khalid
2022-06-18T00:26:07+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah puteri kami semalam (17/6/2022 - Jumaat) 🤲🏻 Semoga allah terima ibadah dan aqiqah ini...... Servis terbaik siap bagi video sembelihan dan bagi video edaran daging kambing 🥰 Terima kasih banyak banyak De Nazz😄read more
Nur Syahira Narudin
Nur Syahira Narudin
2022-06-14T11:26:12+0000
Alhamdulillah alhamdulillah. Selesai sudah.. Terima kasih memudahkan urusan kami. Servis yang cepat, pantas &... penerangan yang jelas. Moga Allah permudahkan semua urusan team De Nazz. Terbaik! MasyaAllah. ❤️🥰🥰🤲🏻🤲🏻read more
Alia Ikeram
Alia Ikeram
2022-06-11T11:38:50+0000
Alhamdulillah dah selesai aqiqah anak semalam, tq De Nazz
Yasmin Suraini
Yasmin Suraini
2022-06-11T05:29:16+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak pd 10.6.2022. Perkhidmatan De Nazz sgt2 memudahkan urusan aqiqah. Terima kasihhh.
Nurul Shahira Harun
Nurul Shahira Harun
2022-06-11T04:45:02+0000
Alhamdulillah dipermudhkan urusan aqiqah anak2 sy🤲🏻srvice mmg bgus👍🏻dpt gmbr & video sekali..sgt2 dpercayai & mudah... berurusan dgn team De Nazz..terima ksh team De Nazz..TERBAIIIKKKK!!👍🏻👍🏻read more
Suriani Ambo Tuo
Suriani Ambo Tuo
2022-06-07T10:33:50+0000
Alhamdulillah 06 JUN 2022(Isnin) selesai Aqiqah anak lelaki saya MUHAMMAD FARIS AHMAD BIN JEFRI..Terima kasih De Nazz... servis yang pantas dan terbaik👍🏾read more
Siti Noramira Nasran Mira
Siti Noramira Nasran Mira
2022-06-07T06:37:22+0000
ALHAMDULILAH...TERCAPAI HASRAT UNTUK AKIKAHKAN ANAK2 LELAKI KAMI..SERVIS YANG BAIK CEPAT DAN DI PERCAYAI.. TERHARU DAN... GEMBIRA DAPAT LAKSANAKANNYA..SYUKUR ALHAMDULILAHread more
Fakhrin Hakimi Mustofa
Fakhrin Hakimi Mustofa
2022-06-05T02:09:40+0000
Alhamdulillah. Video dan gambar disertakan. Servis terbaik dan on time seperti yang diminta.
Noorhidayah Esmoh
Noorhidayah Esmoh
2022-06-04T10:38:41+0000
Alhamdulillah…dipermudahkan urusan aqiqah anak2 sy…terime kasih pihak de nazz di atas servis yg sangat2 puas... hati…terbaikkkread more
Al Fahim Mokhtar
Al Fahim Mokhtar
2022-06-04T08:24:19+0000
Alhamdulillah, setelah lama bertangguh akhirnya tertunai hajat untuk aqiqah anak perempuan dan anak lelaki saya. Urusan... yang cepat dan mudah. Layanan yang terbaik dari pihak De Nazzread more
Amirul Mukmin
Amirul Mukmin
2022-05-29T19:16:10+0000
service yang pantas dan sangat responsive sentiasa membantu
Nurul Atikah Abd Rahman
Nurul Atikah Abd Rahman
2022-05-28T08:21:41+0000
Alhamdulillah baru selesai ibadah aqiqah untuk anak² saya pada 27 mei 2022 (Jumaat) Di mekkah.Perkhidmatan De Nazz... memang terbaik,boleh dipercayai dan sangat memuaskan hati..video sembelihan dan pengedaran daging turut diberikan….terima kasih Kambing Aqiqah Murah - De Nazzread more
Shahron Azuan
Shahron Azuan
2022-05-28T06:19:07+0000
Alhamdulillah urusan aqiqah anak saya lancar seperti yg dirancang 🤲🏻 saya dah survey banyak tempat dan saya rasa sini... adalah tempat yg paling murah! Terima kasih kpd De Nazz kerana memudahkan urusan saudara seagama utk mengerjakan ibadah aqiqah dengan memberikan harga yg sangat berpatutan 🙏🏻 ikhlas dr saya doakan agar De Nazz terus maju dan istiqomah dalam membantu saudara islam yg kurang berkemampuan utk mengejakan ibadah yg dituntut ini…. Very2 recommended 👍🏻👍🏻👍🏻read more
Mohamad Naqiuddin Dean
Mohamad Naqiuddin Dean
2022-05-28T04:33:12+0000
Alhamdulillah, harga yang berpatutan. Semua diuruskan dengan baik oleh pihak De Nazz. Besertakan sijil dan video semasa... aqiqah. Highly recommended! ❤️🥰read more
Puteri Khairul
Puteri Khairul
2022-05-28T03:27:30+0000
Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT dh permudahkan segala urusan .... terima kasih team De Nazz telah melaksanakan... ibadah aqiqah untuk anak lelaki saya... sangat cepat,, mudah dan senang.... alhamdulillah mudah berurusan dengan De Nazz..orgnya peramah...sangat sangat recommended 🤩👍👍👍👍👍👍👍👍👍read more
Nora Tiqah
Nora Tiqah
2022-05-28T03:22:29+0000
Alhamdulillah done aqiqah for two of my child on 27/05/2022 (Friday). Such a trusted , simplified and accelerated... arrangement with affordable price by De Nazz team 👍 , May Allah Ta'ala bless and accept our ibadah .read more
Ddq Stanley
Ddq Stanley
2022-05-28T01:52:44+0000
Alhamdulillah tq kpd pihak de nazz krn telah brjaya melaksanakan ibadah aqiqah buat2 anak lelaki saya... 🥰👍👏👏...recommended! Thumbs up!👍👍read more
DaYang Noor Haini
DaYang Noor Haini
2022-05-28T00:57:43+0000
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah anak saya pada tarikh 27/05/22 pada tahun ini trimaksih kasih De nazz
Altamis Iffat
Altamis Iffat
2022-05-19T07:58:25+0000
Alhamdulillah 'ala kulli ni'mah. Selesai hajat yg setelah lama trtangguh. Sgt² brpuas hati,trikh blh plh bila² msa ikt... kita,inshaAllah mmg pantas dan diyakini 100% terbaik dan berkualiti. Murah,Mudah,Professional👍😃read more
Siti Noridayu
Siti Noridayu
2022-05-17T00:19:55+0000
Syukur alhamdulillah pihak kambing aqiqah murah - de nazz banyak membantu dan memudahkan urusan aqiqah ank sya 🥰🤲🏻
Nurul Syafiqah
Nurul Syafiqah
2022-05-16T13:03:07+0000
Alhamdulillah dipermudahkan urusan aqiqah anak saya terima kasih team De Nazz🌸
Maizhatul Najwa
Maizhatul Najwa
2022-05-08T04:12:31+0000
Alhamdulillah anak saya dah selesai aqiqah pada 6 Mei@5 Syawal(Jumaat)..Harga yang sangat murah dan berpatutan..servis... pun mantap👍 saya bagi 5⭐read more
Alynn Diyana
Alynn Diyana
2022-04-28T05:27:59+0000
alhamdulillah syukur selesai aqiqah anak sy iman qayyum . terima ksih ye De Nazz . memudahkan urusan aqiqah anak sy... zaman covid ni susah nk buat majlis . hrga pun berpatutan ,recommend!read more
Syed Hafeez Syed Amran
Syed Hafeez Syed Amran
2022-04-23T18:16:19+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak kedua saya bersama Aqiqah Murah De Nazz. Memang terbaik, terima kasih banyak... kepada staff yang mengurus. Highly recommended 👍🏻read more
Fadzli Diana
Fadzli Diana
2022-04-23T02:17:20+0000
Terima kasih kerana membantu kami menyelesaikan aqiqah untuk 2 orang anak lelaki kami. Servis cepat dan teratur. Video ... jelas sebut nama anak, pisau tajam tak menyeksa haiwan yang diaqiqahkan. Alhamdulillah selesai dalam tempoh 24 jam. Terima kasih.read more
Adah Syuhada
Adah Syuhada
2022-04-16T02:53:33+0000
Alhamdulilah selesai Aqiqah anak saya ❤️ sangat2 dipercayai dan service yang bagus .. dapat video sembelih siap sekali... dapat video Agihan daging.. terbaik .. insha allah jika ada rezeki lagi nak buat Aqiqah untuk anak yg bakal lahir bulan 11 ni insha allahread more
Muhammad Rashid
Muhammad Rashid
2022-04-15T14:11:03+0000
Alhamdulillah dah buat.. trust. Video sembelihan jelas dengan lafaz dan sembelihan serta penyebutan nama yang sangat... jelas. MasyaAllah! Baikkread more
Mohd Suwardi
Mohd Suwardi
2022-04-11T13:29:41+0000
Alhamdulillah. Syukur kepada Allah dan terima kasih De Nazz kerana memudahkan ibadah aqiqah putera ketiga kami 👍👍👍
Fyonna Sulthana
Fyonna Sulthana
2022-04-09T05:10:13+0000
Alhamdulillah selesai akikah putri saya Alita ♥️
Arnormezura Rosdi
Arnormezura Rosdi
2022-03-15T22:14:24+0000
Alhamdulillah selesai. Terima kasih team De Nazz ❤️
Ikmal Jamil
Ikmal Jamil
2022-03-13T16:09:50+0000
Alhamdulillah selesai akikah untuk putri sulung saya......tarikh 13/3/2022 bersamaan (10 sya'ban 1443 H)..
Umi Hanisah
Umi Hanisah
2022-03-08T02:05:51+0000
urusan pelaksanaan ibadah aqiqah sgt mudah dengan De Nazz.. trm ksh krn membantu
Dayana A. Ahmad
Dayana A. Ahmad
2022-03-05T06:06:24+0000
Alhamdulillah. Terima kasih pihak De Nazz krn myempurnakan urusan aqiqah anak sy pd 04/03/2022. Sgt murah, cpt respon &... dpcayai 💯 👍read more
Aniza Merzuke
Aniza Merzuke
2022-03-05T01:54:39+0000
Alhamdulillah..Ibadah aqiqah tersebut mampu kami laksanakan atas izin Allah jua🥰 terimakasih De Nazz
Ruzaini Arif
Ruzaini Arif
2022-03-03T13:58:46+0000
terrrbaikkkkkkk 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Sallyna Nursalsabila
Sallyna Nursalsabila
2022-03-01T00:20:46+0000
Mudah,cepat&lancarTiada masalah komunikasiSenang berurusanTidak banyak masalahSaya percaya dengan De nazz untuk... buat akikah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ saya bagiTerbaikk👍🏻👍🏻👍🏻read more
Zidaneelanzz Rampage
Zidaneelanzz Rampage
2022-02-25T12:57:25+0000
Alhamdulillah.. syukur semuanya d permudahkan.. terima kasih De Nazz and team.. highly recommended.. sgt2 berpuas hati... dgn service yg telah d berikan....read more
Suzy Sukainey
Suzy Sukainey
2022-02-14T12:26:05+0000
Alhamdulillah , sangat dipercayai . Proses mudah dan pantas , serta berbaloi . Terima kasih banyak kerana mbantu kami... melaksanakan aqiqah utk anak sulung kami . Terima kasih !read more
Meen Ahmad
Meen Ahmad
2022-02-14T12:11:27+0000
Alhamdulillah.. paling murah . terbaik.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua. 🤲🏻
Ira Nurani
Ira Nurani
2022-02-04T15:32:57+0000
Alhamdulillah. Selesai ibadah Aqiqah utk anak lelaki sy pada 4/2/2022. Terima kasih Allah & pihak De Nazz yg membantu... permudahkan urusan Aqiqah. Harga berpatutan. InsyaAllah akan berurusan dgn De Nazz lagi di masa akan datang.read more
Nazmi Aiman Noridin
Nazmi Aiman Noridin
2022-02-04T15:31:08+0000
Sangat responsive dan pantas. servis terbaik memudahkan urusan kami utk aqiqah. Harga berpatutan dan dapat video gambar... seperti dimaklumkan. Untuk sijil kayu perlu tunggu untuk dipos kerana ambil masa untuk ditempah nama peserta aqiqah. Terbaik de Naz dan teamread more
Nik Nurul Azuin
Nik Nurul Azuin
2022-01-17T12:24:54+0000
Terima Kasih, @Kambing Aqiqah Murah-De Nazz kerana telah memudahkan urusan Aqiqah putera kami..
Meli Mazliza
Meli Mazliza
2022-01-15T01:57:02+0000
Sgt mudah dan cepat. selesai sudah niat yg lama tttangguh kerana byk rintangan. Alhamdulillah selesai semlm pd hari... Jumaat 14.01.2022 sedangkan tempah pd mlm khamis 13.01.2022. Team De Nazz mmg hebat, semoga Allah permudahkan urusan kalian setiap masa👍👍👍read more
Ameerah Ismail II
Ameerah Ismail II
2022-01-07T22:44:02+0000
alhamdulillah pakej denazz terbaik dn mmpu , staff sngt baik mmbntu . alhamdulillah🥰
Normah Sadaee
Normah Sadaee
2022-01-07T04:16:32+0000
Alhamdullilah.Selesai aqiqah untuk anak lelaki pada 20/12/21 yg lepas.Sangat berpuah hati dengan servis team De... Nazz.Cepat urusan & dipermudahkan semua.Terima kasih & didoakan semoga dilimpahkan rezeki utk semua team De Nazz.Aaminn2.Highly recommended💯👍read more
Shazuli Azroel
Shazuli Azroel
2022-01-03T04:37:00+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya pada 16 Disember 2021. Juga telah terima sijil kayu pada minggu lepas. 😁Terima... kasih team De Nazz permudahkan urusan kami. Senang berurusan. Servis tip top 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Syazrin Saruddin
Syazrin Saruddin
2022-01-02T16:02:24+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak bersama team De Nazz
Syah Rulz Omp
Syah Rulz Omp
2022-01-01T07:43:01+0000
Alhamdulillah.. Selesai part aqiqah untuk 2 anak. Highly recommended 💯 👍👍. Semoga dipermudahkan segala urusan &... dikurniakan limpahan rahmat Allah kepada kita semua. Aaminn🤲read more
Siti Hajaa
Siti Hajaa
2022-01-01T05:59:12+0000
Penutup 2021 terima kasih selesai bahagian ank
Dedear Huny
Dedear Huny
2022-01-01T01:48:55+0000
Sangat dipermudahkan, senang berurusan Dan cepat. Terima kasi De Nazz - kambing Aqiqah Murah.
Asam Pedas Ikan Pari
Asam Pedas Ikan Pari
2021-12-30T17:01:36+0000
Alhamdulillah.. Dipermudahkan urusan Aqiqah 30/12/2021 buat anakanda tercinta🤍🤲🏻terima kasih DeNazz team
Nieza Nazir
Nieza Nazir
2021-12-30T09:27:57+0000
Alhamdulillah 🤲🏻 Selesai sudah aqiqah untuk 2 org anak Saya pada 24/12/21 ..Terima Kasih byk2 buat pihak De Nazz..... Sangat2 berpuas hati dengan segala layanan Dr pihak De Nazz..read more
Khairi Adha
Khairi Adha
2021-12-30T04:13:58+0000
Alhamdulillah, urusan yang lancar, terima kasih team Kambing Aqiqah Murah - De Nazz.
Nisa Muslimah
Nisa Muslimah
2021-12-29T14:04:40+0000
Terima kasih kepada De Nazz kerana telah menyempurnakan hajat aqiqah bagi cahaya mata kami pada 28/12/2021.. Service... yang cepat, Teratur & memuaskan. Semoga ahli2 de nazz di berkahi allah..di murahkan rezeki..di beri kesihatan & kekuatan untuk terus maju dalam ibadah ini.Salam dari Brunei Darussalam🇧🇳read more
M Naqiuddin M Borhan
M Naqiuddin M Borhan
2021-12-28T22:44:21+0000
Highly recommended. Reply WhatsApp dengan pantas dan mesra. Seamless procedure. Amanah 👍 syabas De Nazz for this... excellent service! Semoga terus sukses! 🤲read more
Anie Hamzah
Anie Hamzah
2021-12-27T15:12:10+0000
⭐⭐⭐⭐⭐Alhamdulillah. Syukur selesai aqiqah utk anakanda kami.Terima kasih ats khidmat yg terbaik dr pihak... tuan.Syukur alhamdulillah.Terima kasih. Jazakallahukhairsangat mudah, cepat, terbaik dan Recomended.read more
Jammakyah Mat Aris
Jammakyah Mat Aris
2021-12-27T13:46:42+0000
Alhamdulillah🤲senang berurusan dari mula sehingga selesai👍
Siti Khatijah Bt Abdullah
Siti Khatijah Bt Abdullah
2021-12-25T05:22:42+0000
Syukur Alhamdulillah..terima kasih buat semua Team De Nazz..krna mlaksanakan aqiqah anak sya spti yg dtetapkan..proses... yg sngt cepat,mudah n murah..skali lg terima kasih..insyaallah sya akan berurusan lagi dgn De Nazz di masa akan dtg..😊read more
Niesa Rahim
Niesa Rahim
2021-12-25T05:08:05+0000
PELAKSANAAN AQIQAH MAKKAH 24 DEC 2021Alhamdulillah syukur 🤲🤲termakbul juga hajat nak aqiqahkan anak2, selesai ibadah... aqiqah pada Tarikh & Hari yg dipilih. TERIMA KASIH byk pada pihak Pengurusan DE NAZZ dlm melaksanakan amanah & kepercayaan yg tlh diberikan. In sha Allah ada rezki bole bermuamalah lagi.... Amin3x yraread more
Erma JJ
Erma JJ
2021-12-25T05:07:11+0000
Ini kali kedua saya guna servis Aqiqah menggunakan De Nazz.dipercayai dan mudah berurusan
محمد اسري
محمد اسري
2021-12-25T00:43:05+0000
Syukur Ahamdulillah telah terlaksana amanah Allah s.w.t aqiqah buat anak sulung saya. Terima kasih diucapkan buat pihak... De Nazz kerana memudahkan aqiqah anak saya dan layanan sangat baik/mesra selama berurusan..Servise 5⭐️read more
MiLa Amiera
MiLa Amiera
2021-12-25T00:09:48+0000
alhamdulillah niat nak akikah anak 2 dan ke 3 terlaksana .terima kasih De Nazz..semuanya dipermudhkn. sykur ya Allah
Pija Hairi
Pija Hairi
2021-12-24T23:54:10+0000
Alhamdulilah..sumenye bjalan lancar & dpmudahkan..terima kasih team de nazz..sgt puas ati ngn servis team de... nazz..terbaikkk 👍👍🌟🌟🌟🌟🌟read more
Dayana (Dewidayana)
Dayana (Dewidayana)
2021-12-24T22:16:30+0000
Alhamdulillah syukur... Niat aqiqah untuk anak ke-2 kami dah selesai... mudah berurusan dgn syarikat De Nazz..malah... pakej nya juga murah... terima kasih De Nazz...read more
Mayna Hashim
Mayna Hashim
2021-12-24T21:22:10+0000
Alhamdulillah.. Selesai ibadah aqiqah untuk anak sy pada tarikh dan hari yg dipilih. Terima kasih atas usaha pihak tuan... dlm pelaksanaan amanah yg diberi.. Semoga pihak tuan dapat memberikan perkhidmatan yg terbaik ini pada masa2 akan datang.. InsyaAllah..read more
Nurul Shaziema
Nurul Shaziema
2021-12-24T17:20:18+0000
alhamdulillah.selesai urusan akikah kedua dua putera pada 24/12/21.. dipercayai dan mudah berurusan. terima kasih... kambing aqiqah murah de nazzread more
Faradila Mohamed
Faradila Mohamed
2021-12-23T13:54:49+0000
alhamdulillah...terima kasih, mudah berurusan, insyaallah ada rezeki kita bermuamalah lagi ye 🤲
Hidayah Syahrial
Hidayah Syahrial
2021-12-23T13:08:20+0000
Alhamdulilah terlaksana akikah untuk anak saya Azzahra Delisha Binti Mahathir...terbaik servis yg diberikan semoga... Allah memberkati dan menerima ibadah aqiqah ini. semoga anak kami menjadi ank yg solehah.. seterusnya ada rezeki lg nk buat untuk anak ke 2 kami pulak. 😘😍😍😍read more
Nayla Anggun
Nayla Anggun
2021-12-21T19:55:25+0000
syukur alhamdulillah terima kasih De Nazz.. servis yg terbaik👍
Faiz Roslan
Faiz Roslan
2021-12-20T23:43:39+0000
Alhamdulillah. Sgt efficient, tersusun dan mudah. Terima kasih bantu kami yaa. Sgt2 recommended
Nisha Hanif
Nisha Hanif
2021-12-20T18:46:18+0000
harga berpatutan, trusted dan senang berurusan.. bukti semua ditunjukkan jangan risau.. alhamdulillah selesai aqiqah... anak sulung saya, terima kasih De Nazz..read more
Ahmad Mehdi Qurani
Ahmad Mehdi Qurani
2021-12-19T06:55:15+0000
Syukur alhamdulillah, saya telah mengambil khidmat aqiqah untuk 3 anak lelaki saya. semua urusan dilayan ramah mesra,... dan proses sangat cepat. selesai urusan sembelihan, terus diberikan video sembelihan dan agihan daging kambing kepada warga mekah di sana. terima kasih De Nazz!!!read more
Humaira Adelia Razi Ihsan
Humaira Adelia Razi Ihsan
2021-12-18T03:20:32+0000
Pengurusan yang cepat dan cekap. Tahniah.
Shahrul Adli
Shahrul Adli
2021-12-18T02:01:31+0000
Alhamdulillah..servis yg terbaik..👍
Zul Helmi
Zul Helmi
2021-12-16T13:10:53+0000
Alhamdulillah.. selamat sudah sembelih dua ekor kambing di mekah.. kepada anda yg berada di luar sana yg berminat boleh... la menghubungi aqiqah murah de nazzread more
Firdaus Hamid
Firdaus Hamid
2021-12-15T14:07:30+0000
Proses yg sgt mudah,,recomended..terbaik stiap detail diberikan,,,cuma pda masa akn dtg semasa proses Agihan mnta... cameraman zoom pda jam utk membuktikan tarikh dan masa pda hari tersebut..Terima Kasih..Alhamdulillahread more
Shahzrul Nizzam
Shahzrul Nizzam
2021-12-14T00:28:02+0000
Alhamdulillah.. terima kasih De Nazz kerana telah memudahkan urusan akikah puteri saya.. urusan dgn De Nazz sgt cepat... dan mudah.. moga dgn review ini tuan puan lebih yakin menggunakan khidmat De Nazz..read more
Syazana Noor
Syazana Noor
2021-12-11T23:31:49+0000
Alhamdulillah selesai sudah ibadah Aqiqah utk putera sulung pada 11/12/21. Setelah survey di banyak tempat, De Nazz lah... yang menyediakan perkhidmatan aqiqah yang termurah.Servis yang cukup pantas, mudah berurusan malah turut memberikan gambar dan video sembelihan dengan menyebut nama anak, membuatkan saya teramat berpuas hati. Tak lupa juga, video agihan daging kepada anak2 di Indonesia.Terima kasih De Nazz. Yang mana tengah survey2 lagi tu, jangan survey tempat lain lagi dah. De Nazz bukan scam, malah terbaik & diyakini insyaAllah 👍🏻read more
Hj Ben Den
Hj Ben Den
2021-12-11T03:44:34+0000
Alhamdulillah terima kasih De Nazz permudahkan urusan aqiqah cucu saya 10/12/2021. Perkhidmatan yang terbaik dan semoga... Allah memberkati usaha anda semua .. Amin ya Rabbal Alaminread more
Kenit Haris
Kenit Haris
2021-12-11T02:42:55+0000
servis dan perkhidmatan yang terbaik...sebarang pertanyaan dan keraguan diterangkan dan memberi pemahaman yang betul... untuk customer...bukti penyembelihan disediakan...dan sy sgt berpuas hati dengan servis dr company ini...sy bg ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Bisikan Masturat
Bisikan Masturat
2021-12-11T02:22:37+0000
Alhamdulillah.. 10.12.2021, sudah selesai aqiqahkan ketiga2 anak saya... terima kasih de nazz sudi beri kerjasama yang... baik dan amanah yang d berikan semoga kita d rahmati dan d terima amalan kita oleh allah aamiin terima kasih de nazz👍👍👍🤲🤲🤲read more
Rahimi Shuhada
Rahimi Shuhada
2021-12-10T23:48:30+0000
Alhamdulillah terima De Nazz permudahkan urusan Aqiqah anak kami. Semoga Allah berkati semua usaha dan kebaikan dibuat... dunia dan akhirat. Aamiin ya rabbread more
Mohammad Sukri Saini
Mohammad Sukri Saini
2021-12-10T20:05:52+0000
Assalammualaikum. Syukur alhamdulillah selesai Aqiqah anak pertama sy. Sangat mudah urusan ny, ada bukti bergambar,... video serta sijil digital/ukiran kayu. Sangat-sangat berpuas hati, terima kasih De Nazz. Semoga terus istiqomah dalam beribadah, in sya allah.read more
Nurazwani Jaafar
Nurazwani Jaafar
2021-12-10T15:55:32+0000
Masha Allah. Alhamdulillah. selesai juga untuk 3 anak yang bertangguh kerana kurang mampu dahulu. terima kasih pihak De... Nazz bantu realisasikan niat kami untuk anak anak . Walaupun pada awalnya agak sangsi sebab tak percaya kan harga sangat mampu milik. Tapi ternyata De Jazz sememangnya trusted! Subhanallah. Terima kasih banyak² pihak De Nazz. Semoga segala doa² yang baik dari penerima diperkenanksn Allah S.w.t.read more
Amin Amran
Amin Amran
2021-12-09T00:50:10+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk peteri sulong kami..Terima Kasih De Nazz di atas perkhidmatan yg diberikan dan harga... yg berpatutan...sangat berpuas hati👍👍👍😀read more
Mohd Fadil Dzul Padel
Mohd Fadil Dzul Padel
2021-12-08T07:05:44+0000
Alhamdulillah sgt senang berurusan dengan team aqiqah De Nazz..aqiqah anak sy sudah selesai 7/12/2021..sy bagi 5... bintang..read more
Mc Emma
Mc Emma
2021-12-07T09:52:47+0000
Alhamdulillah.. semua urusan berjalan lancar. Terima kasih De Nazz😊😊
Talib Mansor
Talib Mansor
2021-12-07T01:07:19+0000
Alhamdulillah, pertama kali berurusan dengan De Nazz utk akikah anak pertama kami...syukur sgt sebab team mesra, cepat... respon...memang sgt recommended...terima kasih team De Nazz, moga semua yg kalian lakukan hanya Allah yg dpt membalas...aamiin siapa belum buat akikah lagi tu, boleh pilih De Nazz, mantap dan terbaikkk...read more
Izzah Dzulkifli
Izzah Dzulkifli
2021-12-04T17:04:47+0000
sangat memudahkanmoga diberi kebaikan dunia dan akhirat
Azida Abdul Aziz
Azida Abdul Aziz
2021-12-04T14:38:00+0000
Alhamdulilah,selesai ibadah aqiqah anak buah🥰.Terima kasih De Nazz perkhidmatan memang tip top💯✔️.Semua info... disampaikan dengan baik🌹.Mereka kotakan apa yang dijanjikan.😍Memang terbaik👍Teruskan kecemerlangan dalam memberi perkhidmatan kepada yang memerlukan.🎉read more
Fauzi Ghafar
Fauzi Ghafar
2021-12-04T03:14:36+0000
Alhamdulilah selesai urusan aqiqah anak saya..pada tarikh 3/12/2021..urusan dgn aqiqah de nazz sgt puas hati ..layanan... terbaik..cpt urusan nya..terima kasih DE NAZZ👍👍👍read more
Siti Yumiza
Siti Yumiza
2021-12-04T03:02:45+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya pada 3.12.2021.. terima kasih De Nazz..
Syuhada Baharudin
Syuhada Baharudin
2021-12-03T20:22:51+0000
Alhamdulillah..Syukur kpd Allah kerana dipermudahkan semua..selamat sudah aqiqah utk anak2 sy..terima kasih De Nazz... kerana menyediakan perkhidmatan yg terbaik..sgt berpuas hati..😃😃read more
Izat Safwan
Izat Safwan
2021-11-30T15:19:04+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak sulung. Service terbaik. Peramah dan tanpa ragu. Banyak membantu. Terbaik
Ys MegatSaiffullah Empayar
Ys MegatSaiffullah Empayar
2021-11-29T14:41:20+0000
Alhamdulillah syukur sangat dapat jalankan hak sebagai Ayah kepada insan yang bergelar anak soleh..Terima kasih kepada... pihak aqiqah kambing murah De NAZZ,khidmat yang telus,suci dan ramah..Memang sangat direkemenkan dialualukan kepada kluarga diluar sana yang nak cari khidmat aqiqah murah dan mudah..Terima kasih kepada Puan Farhana De Nazz kerana membantu urusan A-zTerima kasihread more
Syahril Sayyidi
Syahril Sayyidi
2021-11-29T13:52:08+0000
Servis dan layanan yg terbaik , terpaling pantas servis yg sy pernah berurusan , sy dh survey bnyk tempat dan dpt... harga yg mampu milik lg2 buat masa zaman penyakit ni , sy syorkan kepada yg membaca ni atau yg masih mencari , pilih lah KAMBING AQIQAH MURAH-DE NAZZ , tanpa ragu2 dan was2 , mesti akan puas hati👍🏻👍🏻read more
Halimah Ghani
Halimah Ghani
2021-11-28T12:04:20+0000
Alhamdullilah sangat puas hati berurusan dengan De Nazz .. Sangat jelas sebutan nama anak dan bukti video dan gambar... tersebut .. Alhamdullilah 🤲🏻 terima kasih 😊read more
Zqa Haziqa
Zqa Haziqa
2021-11-28T01:57:28+0000
Syukur Alhamdulillah terima kasih team denazz. Saya amat berpuas hati dengan aqiqah yg dibuat under denazz
Sukarnu Khalek
Sukarnu Khalek
2021-11-26T22:31:50+0000
murah,,,cepat,,,memenuhi kriteria yg dkehendaki,,Ada sijil PDF,,sijil kayu..sangat3x rekomended...👍👍👍👍😍
Khairul Nizam Abdul Rani
Khairul Nizam Abdul Rani
2021-11-26T16:27:01+0000
Alhamdulillah baru selesai melaksanakan aqiqah bersama De Nazz🤲 sangat berpuas hati dan very recommended 👍👍 ada bukti... video penyembelihan dan nama penama aqiqah jelas disebut sebelum sembelihan dibuat👍👍 dan boleh pilih tarikh sebab aqiqah dibuat setiap hari👍👍read more
Nor Bulan
Nor Bulan
2021-11-26T15:19:39+0000
perkhidmatan terbaik,pengurusan yg senang dan cepat.
Suzelin Samsi
Suzelin Samsi
2021-11-26T15:13:18+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah Muhammad Faris Aryan bin Muhammad Faiz. Murah! Recommended! Bukan scammer! Servis yang... sangat baik. Proses memohon yang sangat mudah. Segalanya informasi jelas dan program aqiqah dijalankan tepat seperti yang dijanjikan..terima kasih!read more
Imnani Hardzsya
Imnani Hardzsya
2021-11-26T14:13:32+0000
Alhamdulillah, syukur🤲🏼 pihak De Nazz sangat² membantu dlm urusan Aqiqah anak perempuan saya..segala pertanyaan wassap... dibalas dgn cepat..harga yg berpatutan..disertakan sekali dgn video & sijil digital..recommended 👍🏼read more
Narty Nar
Narty Nar
2021-11-26T01:22:15+0000
syukur Alhamdulillah selesai sudah urusan aqiqah anak pertama.. memang terbaik lah de Nazz nie.. senang dan harga pun... berpatutanread more
Hamsa Bin Hasan
Hamsa Bin Hasan
2021-11-21T12:20:26+0000
Servis terbaik dan pantas..mudah urusan.. Alhamdulillah
Mohd Ilmei Mohd Filus
Mohd Ilmei Mohd Filus
2021-11-20T02:43:34+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anakanda Muhammad Yusuf bin Mohd Ilmei di Mekah pada hari Jumaat 19 November 2021... bersamaan 14 Rabiul akhir 1443H. *Doa untuk Anak-Anak Soleh/Solehah*رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِيMaksudnya: “Wahai Tuhanku, ilhamkanlah padaku untuk bersyukur atas nikmatmu yang telah Engkau kurniakan padaku juga pada orang tuaku.Dan ilhamkanlah padaku untuk melakukan amal soleh yang Engkau redhai dan perbaikilah keturunanku. *(Surah Al Ahqaf, Ayat 15)Terima kasih pihak Kambing Aqiqah Murah - De Nazz kerana telah menyempurnakan aqiqah bagi pihak kami.read more
Tengku Mohd Faiz
Tengku Mohd Faiz
2021-11-20T01:03:09+0000
Alhamdulillah syukur kita ke atas hadrat illahi dapat bersama-sama menunaikan ibadah Akikah anak saya. terima kasih... kepada syarikat De Nazz kerana memudahkan segala urusan ibadah akikah iniread more
Tyrah Arman
Tyrah Arman
2021-11-16T03:34:24+0000
Alhamdulillah selesai akikah 1 ekor kambing untuk ank lelaki sy, sy akan repeat untuk 1 ekor lagi . terima kasih kepada... pihak team De nazz, harga yang berpatutan, mudah dan cepat .read more
Shatira Zaini
Shatira Zaini
2021-11-12T22:38:32+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak lelaki kedua pada tarikh 12/11/21 - Jumaat di tanah suci Mekah.. Terima kasih kepada... pihak De Nazz kerana telah menyelesaikan amanah aqiqah ini dgn baik dan sempurna.. syukur ke hadrat ilahi.. semoga aqiqah yg dijalankn ini mndapat keberkatan dri Allah swt.. semoga pihak De Nazz terus maju dan dipermudahkan segala urusan selalu..😊 aminn..read more
Ira Fikri
Ira Fikri
2021-11-12T21:44:32+0000
layanan sngat memuaskan hati....cepat dan pantas...syukur alhamdulillah terbaik De Nazz
Sajen Hasan
Sajen Hasan
2021-11-12T20:34:58+0000
SERVIS TERBAIKTQ DE NAZZ
Damien Qasrina Qaisara
Damien Qasrina Qaisara
2021-11-12T16:42:29+0000
Dengan harga berpatutan team De Nazz dpt merealisasikan hajat kami untuk aqiqah di Mekah. Urusannya telus krana kita... dpt lihat sndiri vdeo smasa sembelihan serta agihan djalankan. Alhamdulillah dan terima kasih team De Nazzread more
Ahmad Hazman
Ahmad Hazman
2021-11-08T14:20:01+0000
Service De Nazz memang mudah, murah, cepat, dan staff yang sangat membantu dalam urusan akikah.. semalam tanya, harini... dah selesai akikah.. Alhamdulillah, sangat2 recommend 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻read more
Mohd Azizul Yacob
Mohd Azizul Yacob
2021-11-06T13:04:37+0000
Syukur Alhamdulilah.,.selesai sudah Aqiqah kedua2 anak saya.Terima kasih kepada De Nazz yg membantu mempermudahkan... urusan Aqiqah anak2 saya.Urusan dengan De Nazz sgt mudah dan cepat....read more
Yeni El Safri
Yeni El Safri
2021-11-05T22:21:47+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak kami..highly recomended..services trbaik..terima ksh en.aizat..
Shakir Ceciboo
Shakir Ceciboo
2021-11-05T16:39:57+0000
Alhamdulillah syukur..di permudahkan segala urusan aqiqah utk anak sy pada 5/11/2021..sgt mudah mnggunakan perkhidmatan... dari pihak De Nazz.. mudah dan pantas..terima kasih pihak De Nazz..mmg recommend sgt2..read more
Tena Hime
Tena Hime
2021-11-05T15:21:17+0000
Alhamdulillah..selesai sudah aqiqah untuk anak saya. Terima kasih pada De Nazz membantu mempermudahkan urusan aqiqah.
Nury Nurieyah Watie
Nury Nurieyah Watie
2021-11-05T14:21:13+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank..kemarin buat tempahan,hari ini selesai..senang urusan,pantas👍👍.. 10*
Nur Saffawati Azizan
Nur Saffawati Azizan
2021-11-05T13:35:15+0000
alhamdulilah anak saya sudah selesai aqiqah..service and perkhidmatan yg baik..semoga Allah memberkatimu😇😇
Sariani Kyra
Sariani Kyra
2021-11-05T01:49:05+0000
Alhamdulillah ..Saya telah pun selesai akikah anak2 ...terbaik
Dalilah Zainudin
Dalilah Zainudin
2021-11-04T15:57:58+0000
Alhamdulilah dipermudahkan urusan disana . Syukur dengan izin-Nya . Terlaksana aqiqah untuk anak kami . Terima kasih... kerana menguruskan dan memudahkan urusan aqiqah anak kami 👍🏻👍🏻👍🏻Sangat terbaik , whatsapp semalam bayar semalam harini selesai urusan aqiqah di mekah .read more
Rafidah Dellah
Rafidah Dellah
2021-11-03T12:04:05+0000
alhamdulillah...selesai akikah tuk 3ank saya..urusan ngan de nazz sgt mudah cepat..mekasih de nazz
Shaidatun Noorll
Shaidatun Noorll
2021-11-03T04:08:25+0000
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah semalam hari isnin 1.11.21 ( 25 Rabiulawwal 1443 H ) terima kasih permudahkan... urusan kami sekeluarga.. semoga urusan pihak tuan juga sntiasa dipermudahkan.. semoga ibadah ini sntiasa mengalir diterima oleh Allah Aamiin 🤲🤲read more
Nor'ain Bt Shamsudin
Nor'ain Bt Shamsudin
2021-11-02T01:56:39+0000
Alhamdulillah pada 1/11/2021 saya telah wakilkan De Nazz untuk membuat Aqiqah 2 ekor kambing untuk anak saya Muhammad... Zarif ilham Bin Md Sobri dinegara Arab..Dengan cara ini ia sgt murah dan memudahkan urusan aqiqah tersebut.Terima kasih banyak2 sy ucapkan kepada team De Nazz..read more
Mohamad Nanang Qashim Muiran
Mohamad Nanang Qashim Muiran
2021-11-02T00:08:48+0000
Alhamdulillah.. Di permudahkan urusan aqiqah anak kami.. sgt² recommended dgn prkhidmatan dari De Nazz
Muhammad Iqbal
Muhammad Iqbal
2021-11-01T14:54:08+0000
Syukur Alhamdulilah selesai kambing aqiqah di mekah bagi anakanda saya Muhamad Jebat Al-Fattah pada hari ini .. Terima... kasih bg pihak De Nazz yang telah mempermudahkan urusan kami sekeluarga .. Semoga pihak De Nazz terus di berkati dan di murahkan rezeki .. Amin 🤲🏻read more
Puteri Ezzma
Puteri Ezzma
2021-10-31T14:32:08+0000
alhamdulillah selesai sudah ibadah aqiqah untuk 2 putera 1 puteri kami hari ini...31.10.21..seller peramah dan mudah... berurusan alhamdulillah...rekemenread more
Zul Dya
Zul Dya
2021-10-29T23:40:36+0000
Alhamdulillah selesai ibadah Aqiqah Anak dengan service De nazz globalsangat lah cepat dan mudah alhamdulillah... terima kasih De nazzread more
Moaz Baniyamin
Moaz Baniyamin
2021-10-29T22:44:48+0000
Alhamdulillah urusan yg mudah , senang & bagus
Ana Qisya
Ana Qisya
2021-10-29T15:03:15+0000
Alhamdulillah syukur .. dipermudahkan hari ni 29/10/2021 aqiqah untuk anak2 saya .. Sangat2 berpuas hati pilih Aqiqah... bersama De nazz ...read more
Mohd Noor Syukry
Mohd Noor Syukry
2021-10-25T14:00:46+0000
Perkhidmatan yang mudah dan harga yang mampu..layanan yang baik dan bukti aqiqah yang amat berpuas hati👍👍👍
Faris Ibrahim D'p
Faris Ibrahim D'p
2021-10-25T13:16:41+0000
Sangat mudah…sangat recommended..terbaik
Siti Hamimah
Siti Hamimah
2021-10-23T15:21:22+0000
Alhamdulillah anak lelaki sy baru saja selesai korban akikah mekah . daging korban sdah d sedekahkn dgn org awam d... sana . tim De nazz terbaik dr segi layanan sgt baik . mereka akan bri sijil dan vidio sbagai bukti kukuh . trusted Alhamdulillahread more
Muhammad Hilmi Md Zainuddin
Muhammad Hilmi Md Zainuddin
2021-10-23T01:43:55+0000
alhamdulillah selesai aqiqah anak dngan DE NAZZ terbaik..sapa² yg nk buat tu boleh try murah dah urusannya mudah dngan... DE NAZZ..read more
Nor Ekhsan
Nor Ekhsan
2021-10-22T15:56:19+0000
Alhamdulillah.sangat2 recommend kat sini bagi yang tidak sempat atau berpeluang buat aqiqah sendiri.harga yg munasabah... dan servis terbaik..smoga segala amal ibadah kita diterima oleh Allah s.w.tread more
Siti Syuhaidah
Siti Syuhaidah
2021-10-22T15:28:45+0000
Alhamdullilah, berjaya aqiqah anak dgn De Nazz, sangat cepat. harini pm untuk aqiqah untuk harini jugak sebab nk ambik... baraqah hari jumaat. harini jugak diorg berjaya sembelih korban. syukur sangat. murah, pantas, yang penting amanah.read more
Dayang Suraidah
Dayang Suraidah
2021-10-22T15:25:29+0000
Alhamdulillah semoga berkat ya allah .
Mami Maulija
Mami Maulija
2021-10-22T00:41:50+0000
Assalammualaikum.. Alhamdulilah... keDua2 ank sy selamat dikekahkn.. semue berjalan dgn lancar... Sgt puashati. Xsempat... sy nk bertanye dh dpt wasap dari De Nazz. Serius Recoment sgt. T.kaseh byk De Nazz🥰read more
Syaz Syazana
Syaz Syazana
2021-10-20T15:40:09+0000
Alhamdulillah..selesai urusan aqiqah 2 anak dengan De Nazz di Mekah..bersamaan dengan hari maulidur rasul..😊 servis yg... cepat, dipercayai & pihak pengurusn yg ramah..👍read more
Syazwani Ismail
Syazwani Ismail
2021-10-19T23:30:09+0000
Alhamdulillah. Semuanya dipermudahkan. Sangat mudah dan cepat berurusan dengan pihak De nazz . Sangat-sangat disyorkan... kepada semua. Terima kasih De Nazz.read more
Muhammad Hilmi
Muhammad Hilmi
2021-10-18T17:17:42+0000
Alhamdulillah terbaik de nazz👍
Eryna Eryna
Eryna Eryna
2021-10-18T01:45:05+0000
Alhamdulillah hari jumaat 15hb okt 2021 dpt menunaikan ibadah aqiqah utk 3org ank ibu abah... Maafkn ibu abah sb lambat... buat ibadah sunat muakkad ni ya... Selesai taggungjawap ibu abah utk aqiqah anak2 soleh dan soleha ibu semoga membesar jadi ank2 berjaya dunia dan akhirat... Aamiin Ibu simpan sini buat kenangan... Semoga terus membesar dengan budi yg baik, akhlak yg baik dengar kata ibu abah dan juga jadi ank2 soleh dan soleha dunia akhirat... AamiinAlhamdulillah, Terima kasih buat pengurusan dan wakil De Nazz dan Kambing Aqiqah Murah - De Nazz kerana telah membantu menguruskan ibadah Aqiqah anak saya. Urusannya mudah & cepat.read more
Zuleka Eka
Zuleka Eka
2021-10-14T14:21:47+0000
Alhamdulillah mudah berurusan dgn De Nazz..segalanya berjalan dengan lancar.. syukur
Jav Jasmi
Jav Jasmi
2021-10-13T13:39:46+0000
dipercayai dan servis terbaik
Sarina Ismail Sarina
Sarina Ismail Sarina
2021-10-12T12:47:30+0000
syukur alhamdulillah...selesai sudah aqiqah untuk anak saya..tika kasih De Nazz..perhimatan yg terbaik..
Siti Habsah Abdul Wahab
Siti Habsah Abdul Wahab
2021-10-12T02:12:39+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah ank & ank buah pd 11/10/2021(isnin).. urusan lebih mudah & murah..berurusan pd hri... sabtu..sembelihan hri isnin..terima kasih pd team 'Kambing Aqiqah Murah - De Nazz' kerana memudahkan urusan aqiqah ank2 sy..read more
Tiya Hayatie
Tiya Hayatie
2021-10-11T18:22:09+0000
Alhamdulillah. Servis terbaik. Semoga diberkati. Recommended!
Ashraf Azhar
Ashraf Azhar
2021-10-11T15:02:07+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak ke-3 kami. Prosedur yang mudah serta penerangan yang lengkap dan mudah... difahami. Kita sendiri boleh pilih tarikh sembelihan yang kita kehendaki. Serendah rm330 anda sudah boleh melakukan ibadah Aqiqah di Mekah atau Indonesia melalui De Nazz. Semoga ibadah Aqiqah anak kami diberkati Allah SWT. Amin ! 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ dari kamiread more
Hana Fia HS
Hana Fia HS
2021-10-09T04:42:46+0000
alhamdulillah slesai aqiqah 2 org ank sy.. sgt mudah b'urusan dgn en.aizat.. trusted x perlu ragu2...👍👍👍👍👍👍
Aliah Nadhirah
Aliah Nadhirah
2021-10-09T01:25:30+0000
Alhamdullilah dipermudahkan segala urusan. Sangat mudah dan cepat. Recommended!
Seri Ku Anum
Seri Ku Anum
2021-10-09T01:25:09+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah seekor kambing untuk anak ke-4 saya. Kali ni anak yg ni sy dn suami buat aqiqah... secara online dimusim PKP dan memilih Mekah sebagai pilihan Aqiqah. De nazz mmg terbaik 👍👍read more
Yusnita Mohamed Yusof
Yusnita Mohamed Yusof
2021-10-09T00:59:07+0000
terima ksih de nazz sgt2 memudahkan..cepat..dan harga yg sgt berpatutan..terima ksh (aizat) Dan team membantu Kami... shgga slsai aqiqah ini.. terima ksh..read more
Syafiq Noh
Syafiq Noh
2021-10-08T17:58:30+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anakanda tersayang, Muhammad Adam Rayyan. Semoga ibadah ini diterima dan diberkati... ALLAH. Terima kasih team Kambing Aqiqah Murah - De Nazz telah memudahkan urusan & melaksanakan amanah dengan baik. Servis mantap. 👍🏻08/10/2021Jumaat01 Rabi'ulawal 1443Hread more
Wan Pija
Wan Pija
2021-10-04T14:23:01+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak bersama de-nazz aqiqahMuhammad danish adam dan dhiya qisya.Alhamdulillah semuanya... berjalan dengan lancar dan sangat berpuas hati dgn servis de-nazz yang terbukti murah mudah dan pantas.terima kasih diucapkan kepada pihak de-nazz aqiqah kerana menjayakan program aqiqah ini dgn lancar.read more
Lalluk Kuman
Lalluk Kuman
2021-10-03T23:05:08+0000
Alhamdulillah...selesai urusan aqiqah anak lelaki sy. De nazz menjadi pilihan saya disamping harga yang murah, layanan... juga mesra, peramah dan cepat menjawab sebarang pertanyaan. Recommend ⭐⭐⭐⭐⭐. Terima kasih De Nazzread more
Putri Normah
Putri Normah
2021-10-02T13:53:04+0000
Alhmdulilah selesai sudah aqiqah utk 2 ank perempuan sya, recoment sangat bagus, ramah, murah service sangat baik👍... terima kasih de nazz😍. KAMBING AQIQAH MURAH - DE NAZZ...read more
Mohd Hilmi Fitri
Mohd Hilmi Fitri
2021-10-02T12:30:49+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah untuk putera sy kemarin..Puas hati diatas servis yg diberi, harga murah sngat & pling... penting dipercayai..Gambar dan video diberikan sebagai buktiread more
مظافر محمد
مظافر محمد
2021-10-02T11:02:15+0000
alhamdulillah...syukur...selesai aqiqah anak perempuan sulong kami...terima kasih bg pihak pengurusan de nazz yang... pantas....amin...read more
Khairul Farhan
Khairul Farhan
2021-10-02T08:24:32+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak lelaki saya Muhammad Firas Yusuf Bin Khairul Farhan...semoga kalian semua... diberkati Allah s.w.t...syukur ya Allah😇read more
Nurul Farhana
Nurul Farhana
2021-10-02T03:35:10+0000
Alhamdulillah servis yg laju.. Amat memudahkan ibu bapa membuat aqiqah untuk anak.. Terima kasih..
Asmawi Kamis
Asmawi Kamis
2021-10-02T03:03:26+0000
Alhamdulillah..syukur kehadrat illahi..terima kasih kepada En Aizat serta Team De Nazz atas mempermudahkan segala... urusan saya serta keluarga..tercapai hajat untuk urusan aqiqah buat anak saya dikala kita sedang menghadapi penyakit pandemik co19..terima kasih skali lagi buat Team DeNazz..smoga amalan ini dberkati dan diterima disisi Allah SWT..aminn..aminn..yarabbal'alamin...read more
Shahrizal Jasrin
Shahrizal Jasrin
2021-10-02T01:24:50+0000
Alhamdulillah terima kasih kepada pihak pengurusan De Nazz kerana mempermudahkan urusan aqiqah anak saya..
Muhammad Zamri HunnyBunny
Muhammad Zamri HunnyBunny
2021-10-02T00:48:45+0000
alhamdulillah..lepas hajat nk buat aqiqah ank laki sy di Mekah..terima kasih pd De Nazz krn telah menyempurnakan hajat... sy..proses yg sgt mudah dan segalanya lancar sperti yg dirancang..terima kasihread more
Illa Nuradilla
Illa Nuradilla
2021-09-29T21:18:40+0000
alhamdulillah.. senang berurusan dgn pihak De Nazz... selesai urusan aqiqah anak² sy..
Hazlan Azali
Hazlan Azali
2021-09-27T17:05:05+0000
sangat2 recommend...terima kasih permudahkan urusan kami...
Rosie Octavia
Rosie Octavia
2021-09-26T03:29:34+0000
Alhamdulillah,,sangat amanah dan pantas
Nurul Fazira
Nurul Fazira
2021-09-25T14:25:41+0000
Alhamdulillah dah selesai. Terima kasih De Nazz memudahkan urusan kami 🤲. Sgt mudah urusannya.
Sumi Hardie
Sumi Hardie
2021-09-24T22:26:14+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah seekor kambing d Mekah untuk anakanda Abdul Qadir bin Johan. terima kasih pihak De Nazz... permudahkan urusan Kami. In Shaa Allah ada rezeki akan buat lagi seekor.read more
Nurhafizah Abdul Razak
Nurhafizah Abdul Razak
2021-09-24T16:52:33+0000
Alhamdulillah, selesai aqiqah utk anakanda di Indonesia hari ni 24th Sept 2021. Terima kasih banyak2 De Nazz atas... servis yg terbaik sgt2, sy & suami happy dgn servis kalian. Murah & terbaik! Semoga De Nazz menjadi nombor 1 pilihan Malaysia 👍♥️Semoga kita semua diberkati Allah.read more
Azmi Hamin
Azmi Hamin
2021-09-24T16:45:47+0000
Alhamdulillah segala urusan telah dipermudahkan. Terima kasih De Nazz atas perkhidmatan yang murah dan cemerlang.
Saniah Ambo
Saniah Ambo
2021-09-24T15:43:28+0000
Alhamdulillah pengurusan yang sangat mudah, cekap, cepat dan boleh d percayai. Terima kasih De Nazz atas usaha yang... murni ini. Semoga Allah memberikan pahala yamg berlipat kali ganda buat kalian.read more
Rizuan Khalid
Rizuan Khalid
2021-09-23T01:02:55+0000
Syukur Alhamdulillah. Selesai aqiqah yang dilakukan. Terima kasih kepada pihak De Nazz di atas perkhidmatan yang bagus... dan baik. Segalanya dipermudahkan. 👍🏻👍🏻read more
Norhaslida Binti Zainudin
Norhaslida Binti Zainudin
2021-09-22T00:31:49+0000
Alhamdulillah syukur padaMu Ya Allah.. urusan aqiqah anakanda kami dipermudahkan dengan bantuan team De Nazz..... Allahuakbar semoga ibadah aqiqah ini diterima, in shaa Allah.. terima kasih team De Nazz utk perkhidmatan yang sangat cemerlang.. keep up a good work! 👍read more
Emillia Salim
Emillia Salim
2021-09-21T06:07:12+0000
Alhamdulillah.. selesai sudah Aqiqah anak bongsu kami pd 20 Sept 2021.. Alhamdulillah.. De Nazz boleh dipercayai..... video disertakan.. InsyaAllah dpt laa membantu skit utk org di sana.. Tq tuan laksanakan impian kami..#nurizzatulshafiaread more
Iela Nabella
Iela Nabella
2021-09-21T01:34:16+0000
Alhamdulillah ...Selesai sudah semuanya ...Semoga Allah s.w.t menerima ibadah aqiqah ini buat anak anak bujang... saya🤲🏻Semoga mendapat keberkatan & keredhaan Allah s.w.t🤲🏻Semoga anak-anak bujang saya menjadi khalifah yg beriman & soleh in shaa Allah🤲🏻Terima kasih kpd Encik Ahmad yg telah menguruskan aqiqah kedua2 anak bujang saya..Kambing Akikah De Nazz awesome⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Wak SuntukCrack Chi Tau
Wak SuntukCrack Chi Tau
2021-09-20T15:23:40+0000
Alhamdulillah ... Selesai sudah semuanya ...Semoga di terima ibadah aqiqah ini buat anak anak kami sekeluarga ...... Aamiinn yaa rabbal alaaminn ... Terima kasih De Nazz ...read more
Siti Fatimah Baharom
Siti Fatimah Baharom
2021-09-18T00:16:17+0000
Alhamdulillah, syukur, semua selesai dengan cepat. Pihak De nazz sangat membantu.. 🥰
Bro Fai Fai
Bro Fai Fai
2021-09-17T16:34:57+0000
alhamdulillah.syukur.cepat,good job.semua berjalan dengan lancar5 stars
Ahmad Nazeem
Ahmad Nazeem
2021-09-16T15:06:37+0000
mudah berurusan👍🏻terbaik..smoga dipermudhkn urusan
AzranFazrin Bin Ahmad
AzranFazrin Bin Ahmad
2021-09-12T14:54:59+0000
Alhamdulillah .. selesai aqiqah diuruskan pihak DE NAZZ , terbaik sgt2 membantu dan mudah .. terima kasih
Ija Ramli Mssh
Ija Ramli Mssh
2021-09-11T10:37:08+0000
Alhamdulillah..slasai sdh smlm aqiqahkn ank bujang sya..sgt cpt n mudah brursan dgn team de nazz...🤗🤗🤗
NurFara Elyssa
NurFara Elyssa
2021-09-11T01:56:48+0000
Paling trusted ! Murah ! Terima kasih team De Nazz melaksanakan akikah puteri kesayangan kami ♥️ semoga Allah membalas... kebaikan team De Nazz 🌸read more
Wani Ammar
Wani Ammar
2021-09-05T16:14:43+0000
Alhamdulillah syukur semua berjalan dengan lancar dan sangat mudah berurusan dengan pihak de Nazz semuanya cepattt.
اذيذه اسماعيل
اذيذه اسماعيل
2021-09-04T14:04:22+0000
Alhamdulillah , majlis bejalan dengan lancar . terima kasih team de nazz atas khidmat yg diberikan . semoga kita... dirahmati Allah selalu . Aamiin ..read more
Siti Masmazliana
Siti Masmazliana
2021-09-04T04:04:12+0000
Alhamdulillah servis yang terbaik dan murah..recommended !!..
Ieka Mazlan
Ieka Mazlan
2021-09-03T21:09:05+0000
Alhamdullilah syukur. Selesai aqiqah puteri sulung saya. Terima kasih de nazz, servis terbaik. Memudahkn urusan saya... untuk aqiqah ank sy.read more
Mawar Merdina
Mawar Merdina
2021-09-03T17:49:18+0000
Alhamdulilah sgt mudah berurusan dgn cik Aizzat semoga Allah permudahkan urusan beliau di kemudian hari.. harini... booking esok terus tumbang kambing.. Syukur.. Selesai satu ibadah, aqiqah utk puteri saya Nur Mawar Merdina.. 03//09//21.. Jumaat23 Muharram.. Alhamdulilah..🥰🌟🌟🌟🌟🌟read more
Syira Kamaruddin
Syira Kamaruddin
2021-09-03T12:19:14+0000
Alhamdullilah selamat sudah aqiqah di mekah 30/8/2021 ..saya berurusan dengan En Ahmad..Alhamdullilah senang dan sangat... membantu..boleh cari En Ahmad Kalau nak berurusan ..terima kasih pihak De Nazz dah sempurnakan urusan aqiqah anak saya ..Aminnn…read more
Nikman Aroii
Nikman Aroii
2021-09-02T21:32:08+0000
Alhamdulillah selesai menunaikan ibadah aqiqah buat puteri sulung kami. Terima kasih De Nazz , terutama pd En Aizatt yg... ramah & pantas. 1 Sept booking slot, esoknya dh tumbang kambing. MasyaAllah sgt mudah.read more
Wahida Idayu
Wahida Idayu
2021-09-01T11:00:01+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anakanda 31/8/21…servis yg sgt pantas deal 3hari je sebelum hari aqiqah…staff sgt baik... dan mmbantu…syabas team DeNazz 👍🏻read more
Lone Survivor
Lone Survivor
2021-08-30T17:30:22+0000
alhamdulillah selesai ibadah Aqiqah Anak dengan service De nAzz globalsangat lah cepat dan mudah alhamdulillah... terima kasih De nazzread more
Daq Cique
Daq Cique
2021-08-30T16:21:33+0000
Alhamdulillah selesai ibadah aqiqah 30082021💜 Proses semua berjalan lancar, servis baik, harga murah. 👍 Semoga Allah... merahmati kita semua. Aminnn.read more
Amira Azli
Amira Azli
2021-08-29T15:01:01+0000
alhamdulillah selesai ibadah aqiqah❤️servis terbaik,cepat dan amat memantu..terima kasih⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mohd Shari Saidin
Mohd Shari Saidin
2021-08-28T05:54:21+0000
Alhamdulillah selesai Akikah kan 2 orang anak saya sekaligus pada hari jumaat, 27.8.2021 yang penuh barokah, sangat... mudah berurusan dgn agen De Nazz, trusted agen bagi sapa yang nk buat Akikah di tanah suci Makkah, video, gambar & sijil digital diberikan sebaik sembelihan & agihan selesai. Antara agen yang menawarkan harga kambing termurah, kambing pun Alhamdulillah besar & sihat tgk... Terima kasih De Nazz, InsyaAllah akan promote pada saudara & rakan yang lain.read more
Piyaa Zainal
Piyaa Zainal
2021-08-28T03:37:58+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anaknda. Proses yang sgt cepat & mudah! Harga pon berpatutan! Sangat sangat recommended ❤️... may Allah bless all of us!read more
Lisa Padil
Lisa Padil
2021-08-28T03:22:07+0000
Syukur alhamdulillah dgn izin Allah telah selesai urusan aqiqah utk putera & puteri kmi Farish Irfan Haqimi dan Annisa... Nur Syuhada pada 27.08.2021.Jutaan terima kasih kpd team Kambing Aqiqah Murah - De Nazz krn telah membantu melaksanakan niat kmi dan telah menyempurnakan amanah dgn baik & sempurna.Semoga urusan anda semua dipermudahkn..jazakallahukhairaread more
Rokiah Ibrahim
Rokiah Ibrahim
2021-08-28T02:44:07+0000
Alhamdulillah syukur. Selesai sudah aqiqah cucu2 saya di Mekkah pada hari jumaat, 27/08/2021. Terima kasih kpd team de... nazz yg dh menjayakan aqiqah ni. Semoga Allah permudahkan usaha dan urusan team de nazz di masa akn datang. In sha Allah kalau ada rezeki lain saya akn pilih de nazz lagi. 👍👍👍👍read more
Azizah Aisyah
Azizah Aisyah
2021-08-28T01:34:14+0000
alhamdulilah... terima kasih pihak de nazz.. trusted dan sng runding.. Terima kasih menjalankn amanah dgn sempurna...... 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Muhammad Izzuddin Shafii
Muhammad Izzuddin Shafii
2021-08-27T23:42:54+0000
Ya. Sangat2 recommended. 1. Sangat2 murah berbanding dengan syarikat2 lain.2. Respond yang sgt cepat dan peramah.3.... Boleh dipercayai sgt2 inshaaAllah.Jadinya, saya sgt2 recommend kawan2 yang mencari peluang utk aqiqah utk anak2 anda semua..👍🏼👍🏼👍🏼read more
Norrizan Misman
Norrizan Misman
2021-08-27T16:49:37+0000
Alhamdulillah semua dipermudahkan terima kasih De nazz syukur alhamdulillah segala puji bagi Allah s.w.t🤲
Norhashikin Sahidan
Norhashikin Sahidan
2021-08-26T14:29:14+0000
Alhamdulillah..dengan De Nazz ..segala urusan mudah dan cepat...t.kasih De Nazz...
Puan Norazwa Ismail
Puan Norazwa Ismail
2021-08-23T23:45:49+0000
Alhamdulillah, selesai sudah akikah utk kedua2 anak saya di Mekah semalam.. Syukur semuanya dipermudahkan.. Dari mula... buat tempahan, staff sgt mesra pelanggan, servis cepat dan dapat lagi pengurangan utk 3 ekor kambing. Sangat recomend team ni.. Bagus sangat2👍👍👍. Terbaik....read more
NorsAhira JamAluddin
NorsAhira JamAluddin
2021-08-23T17:46:26+0000
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar & baik . Terima kasih pihak de nazz , servis terbaik . Semoga team de... nazz dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan 🤲🤍read more
Norfarhana Eskanderali
Norfarhana Eskanderali
2021-08-23T14:52:45+0000
Alhamdulillah Syukur Kehadrat Ilahi.. Allah izin bertemu dgn pihak Denazz utk AqiqahMekah utk ank lelaki saya dan 3... adikbradik sy 5 ekor CPT PANTAS TRUSTED GOOD SERVICE Alhamdulillah Terima Kasih pihak Denazz .. semoga terua berjaya dunia akhirat ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Maznun Omar
Maznun Omar
2021-08-23T14:34:26+0000
Assalammualaikum.. syukur alhamdullilah.. smlm ptg proses, arini terus dilaksanakan tuk anak lelaki sy di Tanah Suci... Mekah.. trusted sgt2.. xperlu ragui.. cepat proses... Moga anak sy menjadi anak yg soleh dunia akhirat.. amin.. terima kasih Puan Farhana...read more
Rd Yayan
Rd Yayan
2021-08-21T15:00:20+0000
Alhamdulillah memudahkan Aqiqah Kami sekeluarga,semoga di murahkan lagi rezeki.
Qila Kamaruddin
Qila Kamaruddin
2021-08-21T04:29:40+0000
Sangat mudah dan cepat prosesnyaa senang berurusan 🥰
Noraidah Mohd Shah
Noraidah Mohd Shah
2021-08-21T02:34:38+0000
alhadulillah..selamat mengerjakan akiqah anak-anak dan cucu semalam Jumaat 20.08.2021..Perkhidmatan dan servis terbaik..
Zie Mohd
Zie Mohd
2021-08-20T15:56:09+0000
Alhamdullilah Aqiqah servis senang dipermudahkan oleh Allah swt dengan bantuan De Nazz. Saya ada masalah dengan... pembayaran mereka menolong dengan kesabaran. Video dan sijil di WA sebagai bukti Aqiqah dilaksanakan. Terima kasih di atas Servis Anda!read more
Siti Hamisah Zulkipli
Siti Hamisah Zulkipli
2021-08-20T14:59:27+0000
Syukur alhamdulillah selesai aqiqah di Mekah 20/8/2021(Jumaat) 2 ekor kambing untuk anak² saya..Servis yang baik &... boleh dipercayai...read more
Rohaina Anna Yusof
Rohaina Anna Yusof
2021-08-19T15:16:53+0000
Alhamdulillah syukur pada Allah Swt permudahkan segala nya.. terima kasih pada pihak de nazz layanan dan servis yg di... berikan mmg terbaik👍👍👍 semoga anda semua di murahkan rezeki Aminread more
Fahmi Amirul
Fahmi Amirul
2021-08-19T15:08:14+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah dua ekor kambing. Servis yang baik dan boleh dipercayai insyaAllah. Syukran 🤲🏻
Zaleha Wahab
Zaleha Wahab
2021-08-14T15:14:16+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak 14/8/2021 ☺️ sangat mudah & pantas berurusan dgn pihak De Nazz ⭐⭐⭐⭐⭐
Nur Syahirah Isa
Nur Syahirah Isa
2021-08-14T03:46:57+0000
Alhamdulillah syukur pada Allah Swt permudahkan segala ny, terlepas dh hajat saya dn suami nak buat Aqiqah anak... perempuan saya dengan servis tiptop dari De Nazz Aqiqah , harga pun murah mmpu semua org buat 🥰 , De nazz sangat² terbaik dan sngt² dipercayai 👍👍semoga De nazz aqiqah akan terus berkembang maju dan dimurahkan rezeki sentiasa Aamiin 🤲..read more
Eeda Wahid
Eeda Wahid
2021-08-13T15:10:24+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak saya..Servis yang sangat pantas dr De Nazz..Terima kasih admin yg menerangkan satu... persatu setiap pertanyaan..Malam2 pun reply msg..Mmg puas hati sangat2..Semalam bayar, harini selesai sudah..Harga pun sangat berbaloi2..Paling murah antara banyak2 servis aqiqah yang ada..Syukur..Very recommended..read more
Adeq Capiq
Adeq Capiq
2021-08-13T14:44:28+0000
Alhamdulillah. Selesai Aqiqah Untuk putera sulung sy. urusan yg sangat ringkas dan mudah. sangat Dipercayai👍
Intan Saffinas Ishak
Intan Saffinas Ishak
2021-08-11T07:02:01+0000
very recommended 👍⭐⭐⭐⭐⭐Alhamdulillah settle akikah utk 3 puteri sayaIntan Nur Raisya SoffyaIntan Nur Auliya... medinaIntan Nur Zara Arissaterima kasih De Nazzread more
Ct Scha Fieqah
Ct Scha Fieqah
2021-08-10T15:49:20+0000
alhmdulilah selesai aqiqah ank putri dn putra sya, recoment sangat bagus, ramah, murah service sangat baik👍 terima... kasih de nazz😍read more
NurZahilla Ramlan
NurZahilla Ramlan
2021-08-06T14:47:15+0000
Alhamdulillah ya Allah. Trime kasih sgt2 atas pihak de nazz . Semoga team de nazz sentiasa dlm lindungan Allah dan... dirahmati . Trime kasih sgt2 cik . Sgt berpuas hati dgn bukti yg diberi🌸read more
Diana Kamel
Diana Kamel
2021-08-02T15:09:15+0000
alhamdulillah..cepat dan pantas👍
Aisyah Ica
Aisyah Ica
2021-08-01T01:22:05+0000
mmg terbaik dan bagus sekali
Nadzirah Mokhtar
Nadzirah Mokhtar
2021-07-30T23:40:33+0000
alhamdulillah . selesai aqiqah anak² 13/07 aritu . siap ade video sembelih & sebut nama anak² . memang trusted 👍 .... terima kasih permudahkan urusan aqiqah kami ..read more
Bukhari N Nurul
Bukhari N Nurul
2021-07-17T04:04:10+0000
Alhamdulillah...selesai aqiqah anak pada 16/7/21...terima kasih De Nazz melaksanakan aqiqah...senang berurusan dan... diyakini...InsyaAllah 😇😇read more
Roslinah Bidin
Roslinah Bidin
2021-07-17T02:52:23+0000
Assalamulikum....terima kasih sgt Kami ucapkn kepada pihak syraikat De Nazz telah menyempurnakn hajat tuk aqiqah anak... lelaki Kami.... Alhamdulilah mudah berurusan dgn pihak tuan... service terbaik...👍👍👍pada ibu ayah yg nak bt aqiqah tuk anak ble la berhubung dgn pihak syraikat De Nazz...cpt,Telus&terbaik... recommended....read more
Jai Adieq
Jai Adieq
2021-07-17T01:58:40+0000
Alhamdulillah... memang terbaik.. mmg sgt mudah dan senang berurusan dgn Aqiqah Murah DeNazz ni.. Alhamdulillah..
Miszz RoSe
Miszz RoSe
2021-07-17T01:38:16+0000
Syukur Alhamduliah...selesai sda acara Aqiqah Anak ku, dgn khidmat De Nazz..
Eqa Amin
Eqa Amin
2021-07-17T01:04:15+0000
Alhamdulillah terima kasih De Nazz
Shahirah Md Azhar
Shahirah Md Azhar
2021-07-17T00:39:18+0000
Terima kasih kepada pihak De Nazz..Service memang terbaik..InsyaAllah akan buat untuk anak lelaki saya pula lepas... ni..read more
Siti Hazwah Madius
Siti Hazwah Madius
2021-07-17T00:22:24+0000
Alhamdulillah...semalam 16 Julai aqiqah anak saya yg diadakan d Mekah berjalan lancar....sy sekeluarga berterima kasih... kepada Kumpulan De Nazz atas pengurusan yg terbaik dr permohonan sehingga aqiqah berjalan dan selesai. Moga Allah SWT mberkati dan mrahmati kita semua...Aamiin.read more
Liniey RoseSweet
Liniey RoseSweet
2021-07-17T00:22:24+0000
syukur alhamdulillah..selesai dh acara akikah ank sy di mekah mgunakn khidmat kambing aqiqah murah de nazz pd... 16/7/21..trima ksih krana telah mympurnakn amanah kami.read more
Nur Hidayah MN
Nur Hidayah MN
2021-07-13T14:12:41+0000
Alhamdulillah. Proses Aqiqah anak sy berjalan lancar. Terima kasih pihak De Nazz, servis mmg tiptop. Harga yg sangat... mampu milik. Memang highly recommend la ☺️read more
Erina Syabella
Erina Syabella
2021-07-13T03:20:56+0000
Alhamdulillah... Selesai sudah aqiqah untuk anak saya..Terima kasih De Nazz kerana telah memudahkan urusan saya.
Rose Rosmawatie
Rose Rosmawatie
2021-07-13T01:29:07+0000
Alhamdulillah ..selesai sudah aqiqah 3 org ank-ank kami.Terima kasih De Nazz permudahkan urusan Kami.Service 👍
Suhanal Safein
Suhanal Safein
2021-07-13T01:24:59+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah buat ank2 ibu, terima kasih De Nazz telah mempermudahkan urusan aqiqah ank2 sy.... perkhidmatan yg tulus Dan diyakini harga mampu milik..alhamdulillah semoga perkhidmatan De Nazz kekal utuh.read more
Redzwan Ahmad
Redzwan Ahmad
2021-07-13T00:27:19+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah. service yg diyakini layanan terbaik dan mampu milik 👍🏼 Terima kasih @de nazz
Fendi Saiful
Fendi Saiful
2021-07-11T11:49:41+0000
Alhamdulillah..Perkhidmatan De Nazz ni memang terbaik,mudah,cepat dan murah..Dipercayai InshaAllah.. Jazakallahu... Khairan..read more
Khalsum Abdul Hamid
Khalsum Abdul Hamid
2021-07-10T09:03:24+0000
Alhamdulillah , selesai aqiqah anak. Terbaik servis dari de nazz team. Hari aqiqah Whatsapp bagitahu bila waktu aqiqah... dijalankan. Lepastu terus hantar gambar dan video aqiqah.read more
SuriSuhaili MY
SuriSuhaili MY
2021-07-10T04:22:34+0000
alhamdulillah. terima kasih De Nazz👍 pengurusan terbaik. hari akikah 28 Zulkaedah genap umur anak 2 tahun hijriah♥️♥️
Mella Othman
Mella Othman
2021-07-10T02:47:11+0000
alhamdulilah selesai untuk diri sdri , anak n wakil untuk abang bg pihak adik bradik lain yang buat sekali aqiqah ni.... terima kasih pada semua team de nazz telah meyempurnakan urusan. service yang terbaik/cepat mudah n sangat dipercayai. highly recommend 👍read more
Ella DtOo
Ella DtOo
2021-07-09T23:15:23+0000
Alhamdulillah. Terima kaseh memudahkan urusan aqiqah saya. Semoga ibadah diterima Allah. Terima kaseh...
Ratna Juwita
Ratna Juwita
2021-07-09T21:09:51+0000
Alhamdulillah , settle aqiqah untuk anak lelaki dan perempuan pada hari Jumaat 9/7/2021 ... Terima kasih Kambing Aqiqah... Murah - De Nazz kerana memudahkan urusan kami sekeluarga ❤️❣️read more
Green Rose
Green Rose
2021-07-09T15:51:24+0000
Respon dr staf sgt cepat.. Sgt puas hati.. Terima kasih kerana memudahkn urusan aqiqah 3 org ank saya.Semoga ibadah... kita diterima..read more
Zurkinnah Ekin
Zurkinnah Ekin
2021-07-03T14:01:18+0000
Allhamdullilah...kerana memudhkn urusan aqiqah anak kami...
Nora Shimah
Nora Shimah
2021-07-03T13:27:26+0000
Alhamdulillah..Allahu Akbar. Jazakumullah Khair bg semua yg terlibat. Moga ibadah diterima Allah SWT. Terima Kasih... semua yang terlibat. Syukur yg Allah.read more
Ashikin Zabidi
Ashikin Zabidi
2021-07-03T13:12:43+0000
Alhamdulillah..trima ksih bg pihak De Nazz mnyempurnakan aqiqah anak sya...sangat2 cepat dn mudah.👍
Syafiq Manap
Syafiq Manap
2021-07-03T12:53:32+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak sy,,,pkp2 ni recommended berurusan,,,siap video,gambar,,terbaik De Nazz
Mohd Shahril Murad
Mohd Shahril Murad
2021-07-03T11:42:01+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak lelaki saya Luth Firas Aidan pd hari jumaat 2/7/2021 di Mekah 🤲🏼Servis De... Nazz terbaik, harga sgt berpatutan, mengikut jadual dan Profesional.. 5 🌟read more
Hasmah Ausok
Hasmah Ausok
2021-07-03T05:28:26+0000
Alhamdulillah... selesai urusan Aqiqah untuk cucu saya... Terima kasih De Nazz
Akmal Mal
Akmal Mal
2021-07-03T02:04:27+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak saya dgn urusan De Nazz 2/7/2021 amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ummu Ajwad
Ummu Ajwad
2021-07-03T00:34:18+0000
Syukur Alhamdulilah akhirY dpt juga sy bt akikah untuk ank bongsu saya..🤲😍...Jom join antara akikah De NAZZ kerana... service Yang bgus,layanan Yang bagus bahkan yang penting hrga yang murah berpatutan mampu milik.. Allahuakbr..memandangkan negara Kita skg Lockdown nk kndri pn ssh maka dgn akikah daging akikah Di agihkn kpd yg lbh memerlukn Di mekah lbh mudah ,sng serta Kita akn dpt video semblih LG dgn lbh yakin.. insha'Allah..sy bg 5⭐⭐⭐⭐⭐read more
Nurul Akmar Kamaruddin
Nurul Akmar Kamaruddin
2021-07-03T00:29:52+0000
Servis terbaik, proses aqiqah berjalan dengan lancar, customer servis yang tip top. Alhamdulillah. 👍👍👍
Siti Zarah Salikin
Siti Zarah Salikin
2021-07-02T22:53:32+0000
Alhmdulillah De Nazz sgt bagus, murah n dipercayai.. Selesai aqiqah 3 puteri kami
Khalisah Azmi
Khalisah Azmi
2021-07-02T20:33:41+0000
trusted,sangat mudah dan cepat
Az'Nor Wina
Az'Nor Wina
2021-07-02T19:52:52+0000
alhamdulilah aqiqah De nazz pemudah kan urusan aqiqah ank sy 2 julai 2021.. moga murah rezeki
Halim Ramli Halim Sab
Halim Ramli Halim Sab
2021-07-02T19:16:18+0000
Alhamdulilah 02/07/2021 hajat aqiqah Anak ku terbaik De Nazz moga dilimpahkan rezeki... Amin
Mohd Amiruddin
Mohd Amiruddin
2021-07-02T17:15:35+0000
Alhamdulillah. Selesai akikah anak saya dgn urusan De Nazz..recommended 5 star
Nora Dillah Juni Chomel
Nora Dillah Juni Chomel
2021-07-02T16:24:26+0000
2.july.2021 buat untuk 6 orang n 7ekor kambing.. 5 perempuan 1 lelaki.. Service terbaik dan sangat murah..... Recommended.. 🌹🌹🌹read more
Sri Adilla Sabri
Sri Adilla Sabri
2021-07-02T14:49:33+0000
Alhamdulillah.. Harini daftar esok dah buat.. Moga murah rezeki tuan
Aliza Mahusin
Aliza Mahusin
2021-07-01T16:08:12+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak perempuan sy . Terima kasih De Nazz 🌸
Roti Terbang
Roti Terbang
2021-06-29T19:13:24+0000
alhamdulillah trima kasih De Nazz moga dipermudahkan urusan
Namin To
Namin To
2021-06-29T10:13:25+0000
Sudah 2 kali sy menggunakan perkhidmatan De Nazz.Mmg terbaek.Respon pon pantas.Mudah dan jgk sgt murah dan... berbaloi..Time kasoh De Nazz mempermudahkan urusan kami sekeluarga.read more
Nur Allycia M. Surantona
Nur Allycia M. Surantona
2021-06-29T04:18:32+0000
Perkhidmatan yang terbaik dan cepat. Terima kasih kerana telah membantu menunaikan aqiqah untuk anak perempuan saya.... Alhamdullillah semua telah selesai.🤲Foto dan video aqiqah dilaksanakan disediakan dan begitu juga sijil digital.read more
Fyda Apul
Fyda Apul
2021-06-28T23:59:33+0000
Alhamdulillah..selesai urusan Aqiqah untuk ank saya..terima kasih De Nazz..mudah dan harga berpatutan dgn kemampuan.
Siti Manja Liyana
Siti Manja Liyana
2021-06-28T22:10:47+0000
Syukur Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk anak2 saya.. terima kasih De Nazz
Shida Roslan
Shida Roslan
2021-06-28T16:12:34+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk ank sy.. senang berurusan dengan De Nazz..terbaik
Puteri Kinabalu
Puteri Kinabalu
2021-06-28T15:17:50+0000
Alhamdulillah syukur... Pengorbanan mengumpul sebanyak Wang untuk aqiqah anak Muhammad akmal nabil telah sempurna jua... akhirnye. Terima kasih pada De Nazz team Dan semua yg terlibat.read more
Noori Ja
Noori Ja
2021-06-28T15:15:58+0000
Alhamdulillah..syukur, selesai aqiqah kedua2 anak lelaki..
Dis Pit
Dis Pit
2021-06-28T09:53:25+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak sy. De Nazz boleh dipercayai dan amat murah dibandingkan dgn yg lain. 🤜🤛☺
SyaRifuddin Sharip
SyaRifuddin Sharip
2021-06-27T02:11:37+0000
Alhamdulillah,recommended services!!sangat berbaloi..terima kasih kerena membantu menunaikan hajat kami...sungguh... memudahkan segala urusan kami untuk aqiqah anak2 kami...25.06.2021 aqiqah anak2 kami telah pun dijalankanTerima Kasih Dee Nazz...mantap🥰read more
RaraWan Nnff
RaraWan Nnff
2021-06-26T09:02:46+0000
Terima kasih permudahkan urusan Aqiqah 2 org anak perempuan saya 25/06/2021 . Service terbaik 👍👍
Nurul Shafinaz
Nurul Shafinaz
2021-06-26T08:44:33+0000
syukur..اَلْحَمْدُ لِلّٰهِselesai ibadah akikah kedua anak2 lelaki kamipada 25/6/21 di Mekah dibawah pengurusan de... nazz, urusan yang mudah, harga berpatutan jimat diwaktu pkp🥰🥰🥰semoga Allah sentiasa permudahkan urusan de nazzrecomanded pada semua10 star 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩read more
Acong Koo
Acong Koo
2021-06-26T06:43:30+0000
alhamdulillah syukur selesai aqiqah anak...harga berpatutan.. terima kasih
Hadi Rason
Hadi Rason
2021-06-26T06:28:28+0000