fbpx

De Nazz ( Aqiqah – Qurban – Wakaf )

SEMPURNAKAN KESYUKURAN...

Laksanakan Aqiqah buat anak yang tersayang bersama De Nazz. De Nazz mempunyai 7 Tahun Pengalaman Sejak 2015 dalam mengendalikan lebih dari 30,000 penyembelihan kambing untuk Aqiqah, Qurban, Nazar, Dam serta Sedekah, pelanggan akan menerima Video & Gambar Sembelihan, Daftar Sekarang!

Kambing Aqiqah Murah - De Nazz
5.0
Based on 382 reviews
powered by Facebook
Aisyah Ica
Aisyah Ica
2021-08-01T01:22:05+0000
mmg terbaik dan bagus sekali
Nadzirah Mokhtar
Nadzirah Mokhtar
2021-07-30T23:40:33+0000
alhamdulillah . selesai aqiqah anakยฒ 13/07 aritu . siap ade video sembelih & sebut nama anakยฒ . memang trusted ๐Ÿ‘ .... terima kasih permudahkan urusan aqiqah kami ..read more
Bukhari N Nurul
Bukhari N Nurul
2021-07-17T04:04:10+0000
Alhamdulillah...selesai aqiqah anak pada 16/7/21...terima kasih De Nazz melaksanakan aqiqah...senang berurusan dan... diyakini...InsyaAllah ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡read more
Roslinah Bidin
Roslinah Bidin
2021-07-17T02:52:23+0000
Assalamulikum....terima kasih sgt Kami ucapkn kepada pihak syraikat De Nazz telah menyempurnakn hajat tuk aqiqah anak... lelaki Kami.... Alhamdulilah mudah berurusan dgn pihak tuan... service terbaik...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘pada ibu ayah yg nak bt aqiqah tuk anak ble la berhubung dgn pihak syraikat De Nazz...cpt,Telus&terbaik... recommended....read more
Jai Adieq
Jai Adieq
2021-07-17T01:58:40+0000
Alhamdulillah... memang terbaik.. mmg sgt mudah dan senang berurusan dgn Aqiqah Murah DeNazz ni.. Alhamdulillah..
Miszz RoSe
Miszz RoSe
2021-07-17T01:38:16+0000
Syukur Alhamduliah...selesai sda acara Aqiqah Anak ku, dgn khidmat De Nazz..
Aiman Imran
Aiman Imran
2021-07-17T01:11:40+0000
Alhamdulillah.trima kssih de nazz.service memng terbaik.
Eqa Amin
Eqa Amin
2021-07-17T01:04:15+0000
Alhamdulillah terima kasih De Nazz
Shahirah Md Azhar
Shahirah Md Azhar
2021-07-17T00:39:18+0000
Terima kasih kepada pihak De Nazz..Service memang terbaik..InsyaAllah akan buat untuk anak lelaki saya pula lepas... ni..read more
Siti Hazwah Madius
Siti Hazwah Madius
2021-07-17T00:22:24+0000
Alhamdulillah...semalam 16 Julai aqiqah anak saya yg diadakan d Mekah berjalan lancar....sy sekeluarga berterima kasih... kepada Kumpulan De Nazz atas pengurusan yg terbaik dr permohonan sehingga aqiqah berjalan dan selesai. Moga Allah SWT mberkati dan mrahmati kita semua...Aamiin.read more
Liniey RoseSweet
Liniey RoseSweet
2021-07-17T00:22:24+0000
syukur alhamdulillah..selesai dh acara akikah ank sy di mekah mgunakn khidmat kambing aqiqah murah de nazz pd... 16/7/21..trima ksih krana telah mympurnakn amanah kami.read more
Nur Hidayah MN
Nur Hidayah MN
2021-07-13T14:12:41+0000
Alhamdulillah. Proses Aqiqah anak sy berjalan lancar. Terima kasih pihak De Nazz, servis mmg tiptop. Harga yg sangat... mampu milik. Memang highly recommend la โ˜บ๏ธread more
Erina Syabella
Erina Syabella
2021-07-13T03:20:56+0000
Alhamdulillah... Selesai sudah aqiqah untuk anak saya..Terima kasih De Nazz kerana telah memudahkan urusan saya.
Rose Rosmawatie
Rose Rosmawatie
2021-07-13T01:29:07+0000
Alhamdulillah ..selesai sudah aqiqah 3 org ank-ank kami.Terima kasih De Nazz permudahkan urusan Kami.Service ๐Ÿ‘
Suhanal Safein
Suhanal Safein
2021-07-13T01:24:59+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah buat ank2 ibu, terima kasih De Nazz telah mempermudahkan urusan aqiqah ank2 sy.... perkhidmatan yg tulus Dan diyakini harga mampu milik..alhamdulillah semoga perkhidmatan De Nazz kekal utuh.read more
Redzwan Ahmad
Redzwan Ahmad
2021-07-13T00:27:19+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah. service yg diyakini layanan terbaik dan mampu milik ๐Ÿ‘๐Ÿผ Terima kasih @de nazz
Fendi Saiful
Fendi Saiful
2021-07-11T11:49:41+0000
Alhamdulillah..Perkhidmatan De Nazz ni memang terbaik,mudah,cepat dan murah..Dipercayai InshaAllah.. Jazakallahu... Khairan..read more
Khalsum Abdul Hamid
Khalsum Abdul Hamid
2021-07-10T09:03:24+0000
Alhamdulillah , selesai aqiqah anak. Terbaik servis dari de nazz team. Hari aqiqah Whatsapp bagitahu bila waktu aqiqah... dijalankan. Lepastu terus hantar gambar dan video aqiqah.read more
SuriSuhaili MY
SuriSuhaili MY
2021-07-10T04:22:34+0000
alhamdulillah. terima kasih De Nazz๐Ÿ‘ pengurusan terbaik. hari akikah 28 Zulkaedah genap umur anak 2 tahun hijriahโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Mella Othman
Mella Othman
2021-07-10T02:47:11+0000
alhamdulilah selesai untuk diri sdri , anak n wakil untuk abang bg pihak adik bradik lain yang buat sekali aqiqah ni.... terima kasih pada semua team de nazz telah meyempurnakan urusan. service yang terbaik/cepat mudah n sangat dipercayai. highly recommend ๐Ÿ‘read more
Ella D'Too
Ella D'Too
2021-07-09T23:15:23+0000
Alhamdulillah. Terima kaseh memudahkan urusan aqiqah saya. Semoga ibadah diterima Allah. Terima kaseh...
Ratna Juwita
Ratna Juwita
2021-07-09T21:09:51+0000
Alhamdulillah , settle aqiqah untuk anak lelaki dan perempuan pada hari Jumaat 9/7/2021 ... Terima kasih Kambing Aqiqah... Murah - De Nazz kerana memudahkan urusan kami sekeluarga โค๏ธโฃ๏ธread more
Green Rose
Green Rose
2021-07-09T15:51:24+0000
Respon dr staf sgt cepat.. Sgt puas hati.. Terima kasih kerana memudahkn urusan aqiqah 3 org ank saya.Semoga ibadah... kita diterima..read more
Zurkinnah Ekin
Zurkinnah Ekin
2021-07-03T14:01:18+0000
Allhamdullilah...kerana memudhkn urusan aqiqah anak kami...
Nora Shimah
Nora Shimah
2021-07-03T13:27:26+0000
Alhamdulillah..Allahu Akbar. Jazakumullah Khair bg semua yg terlibat. Moga ibadah diterima Allah SWT. Terima Kasih... semua yang terlibat. Syukur yg Allah.read more
Ashikin Zabidi
Ashikin Zabidi
2021-07-03T13:12:43+0000
Alhamdulillah..trima ksih bg pihak De Nazz mnyempurnakan aqiqah anak sya...sangat2 cepat dn mudah.๐Ÿ‘
Syafiq Manap
Syafiq Manap
2021-07-03T12:53:32+0000
alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak sy,,,pkp2 ni recommended berurusan,,,siap video,gambar,,terbaik De Nazz
Mohd Shahril Murad
Mohd Shahril Murad
2021-07-03T11:42:01+0000
Alhamdulillah selesai urusan Aqiqah anak lelaki saya Luth Firas Aidan pd hari jumaat 2/7/2021 di Mekah ๐Ÿคฒ๐ŸผServis De... Nazz terbaik, harga sgt berpatutan, mengikut jadual dan Profesional.. 5 ๐ŸŒŸread more
Hasmah Ausok
Hasmah Ausok
2021-07-03T05:28:26+0000
Alhamdulillah... selesai urusan Aqiqah untuk cucu saya... Terima kasih De Nazz
Akmal Mal
Akmal Mal
2021-07-03T02:04:27+0000
Alhamdulillah. Selesai aqiqah anak saya dgn urusan De Nazz 2/7/2021 amin๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป
Ummu Ajwad
Ummu Ajwad
2021-07-03T00:34:18+0000
Syukur Alhamdulilah akhirY dpt juga sy bt akikah untuk ank bongsu saya..๐Ÿคฒ๐Ÿ˜...Jom join antara akikah De NAZZ kerana... service Yang bgus,layanan Yang bagus bahkan yang penting hrga yang murah berpatutan mampu milik.. Allahuakbr..memandangkan negara Kita skg Lockdown nk kndri pn ssh maka dgn akikah daging akikah Di agihkn kpd yg lbh memerlukn Di mekah lbh mudah ,sng serta Kita akn dpt video semblih LG dgn lbh yakin.. insha'Allah..sy bg 5โญโญโญโญโญread more
Nurul Akmar Kamaruddin
Nurul Akmar Kamaruddin
2021-07-03T00:29:52+0000
Servis terbaik, proses aqiqah berjalan dengan lancar, customer servis yang tip top. Alhamdulillah. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Norazura Muhammad Nor
Norazura Muhammad Nor
2021-07-03T00:19:16+0000
Alhamdullilah..xtahu nak cakap mcm mne..mudah..cepat ...dipercayai...syukur...
Siti Zarah Salikin
Siti Zarah Salikin
2021-07-02T22:53:32+0000
Alhmdulillah De Nazz sgt bagus, murah n dipercayai.. Selesai aqiqah 3 puteri kami
Khalisah Azmi
Khalisah Azmi
2021-07-02T20:33:41+0000
trusted,sangat mudah dan cepat
Az'Nor Wina
Az'Nor Wina
2021-07-02T19:52:52+0000
alhamdulilah aqiqah De nazz pemudah kan urusan aqiqah ank sy 2 julai 2021.. moga murah rezeki
Halim Ramli Halim Sab
Halim Ramli Halim Sab
2021-07-02T19:16:18+0000
Alhamdulilah 02/07/2021 hajat aqiqah Anak ku terbaik De Nazz moga dilimpahkan rezeki... Amin
Mohd Amiruddin
Mohd Amiruddin
2021-07-02T17:15:35+0000
Alhamdulillah. Selesai akikah anak saya dgn urusan De Nazz..recommended 5 star
Nora Dillah Juni Chomel
Nora Dillah Juni Chomel
2021-07-02T16:24:26+0000
2.july.2021 buat untuk 6 orang n 7ekor kambing.. 5 perempuan 1 lelaki.. Service terbaik dan sangat murah..... Recommended.. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนread more
Sri Adilla Sabri
Sri Adilla Sabri
2021-07-02T14:49:33+0000
Alhamdulillah.. Harini daftar esok dah buat.. Moga murah rezeki tuan
Aliza Mahusin
Aliza Mahusin
2021-07-01T16:08:12+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak perempuan sy . Terima kasih De Nazz ๐ŸŒธ
Roti Terbang
Roti Terbang
2021-06-29T19:13:24+0000
alhamdulillah trima kasih De Nazz moga dipermudahkan urusan
Namin To
Namin To
2021-06-29T10:13:25+0000
Sudah 2 kali sy menggunakan perkhidmatan De Nazz.Mmg terbaek.Respon pon pantas.Mudah dan jgk sgt murah dan... berbaloi..Time kasoh De Nazz mempermudahkan urusan kami sekeluarga.read more
Nur Allycia M. Surantona
Nur Allycia M. Surantona
2021-06-29T04:18:32+0000
Perkhidmatan yang terbaik dan cepat. Terima kasih kerana telah membantu menunaikan aqiqah untuk anak perempuan saya.... Alhamdullillah semua telah selesai.๐ŸคฒFoto dan video aqiqah dilaksanakan disediakan dan begitu juga sijil digital.read more
Fyda Apul
Fyda Apul
2021-06-28T23:59:33+0000
Alhamdulillah..selesai urusan Aqiqah untuk ank saya..terima kasih De Nazz..mudah dan harga berpatutan dgn kemampuan.
Siti Manja Liyana
Siti Manja Liyana
2021-06-28T22:10:47+0000
Syukur Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk anak2 saya.. terima kasih De Nazz
Shida Roslan
Shida Roslan
2021-06-28T16:12:34+0000
Alhamdulillah.. selesai aqiqah untuk ank sy.. senang berurusan dengan De Nazz..terbaik
Puteri Kinabalu
Puteri Kinabalu
2021-06-28T15:17:50+0000
Alhamdulillah syukur... Pengorbanan mengumpul sebanyak Wang untuk aqiqah anak Muhammad akmal nabil telah sempurna jua... akhirnye. Terima kasih pada De Nazz team Dan semua yg terlibat.read more
Noori Ja
Noori Ja
2021-06-28T15:15:58+0000
Alhamdulillah..syukur, selesai aqiqah kedua2 anak lelaki..
Reenpit PiTra
Reenpit PiTra
2021-06-28T09:53:25+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah anak sy. De Nazz boleh dipercayai dan amat murah dibandingkan dgn yg lain. ๐Ÿคœ๐Ÿค›โ˜บ
SyaRifuddin Sharip
SyaRifuddin Sharip
2021-06-27T02:11:37+0000
Alhamdulillah,recommended services!!sangat berbaloi..terima kasih kerena membantu menunaikan hajat kami...sungguh... memudahkan segala urusan kami untuk aqiqah anak2 kami...25.06.2021 aqiqah anak2 kami telah pun dijalankanTerima Kasih Dee Nazz...mantap๐Ÿฅฐread more
RaraWan Nnff
RaraWan Nnff
2021-06-26T09:02:46+0000
Terima kasih permudahkan urusan Aqiqah 2 org anak perempuan saya 25/06/2021 . Service terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Nurul Shafinaz
Nurul Shafinaz
2021-06-26T08:44:33+0000
syukur..ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูฐู‡ูselesai ibadah akikah kedua anak2 lelaki kamipada 25/6/21 di Mekah dibawah pengurusan de... nazz, urusan yang mudah, harga berpatutan jimat diwaktu pkp๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐsemoga Allah sentiasa permudahkan urusan de nazzrecomanded pada semua10 star ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉread more
Acong Koo
Acong Koo
2021-06-26T06:43:30+0000
alhamdulillah syukur selesai aqiqah anak...harga berpatutan.. terima kasih
Hadi Rason
Hadi Rason
2021-06-26T06:28:28+0000
Alhamdulillah slesai aqiqah 2 org ank lelaki pd 25/6/2021 dgn khidmat Aqiqah De Nazz,terima ksih memudahkn urusan... kami,servis yg trbaik,murah,recommended๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Zunairah June
Zunairah June
2021-06-26T06:14:05+0000
Alhamdulillah Syukur selesai aqiqah anak lelaki kami 2 orang..senang brurusan harga pown berpatutan t.kasih sgt pada... Kambing Aqiqah Murah - De Nazzโคโคread more
Khairul Rosma
Khairul Rosma
2021-06-26T00:46:11+0000
Alhamdulilah Shukur kepada Allah selesai sudah aqiqah anak saya Muhammad Umair semalam 25/6/2021 terima kasih de Nazz.
Norhapizah Pie
Norhapizah Pie
2021-06-26T00:02:07+0000
alhamdulillah..selesai aqiqah mekah ..harga pun berpatutan tq de nazz
Andot Andot
Andot Andot
2021-06-25T23:37:05+0000
alhamdulillah...selasai sudah aqiqah utk putra Ku yg sulung....terima kasih Kambing Aqiqah Murah -De Nazz
Selvira Adek
Selvira Adek
2021-06-25T23:05:41+0000
Alhmdulilah selesai dah 2 putri Kami selamat d aqiqah tgl 25 jun 2021 terima kasih pd Tim DE NAZZ hikmat pantas Dan... termurah...read more
Roslan Abd Rzk
Roslan Abd Rzk
2021-06-25T18:54:49+0000
Alhamdulillah. Subhanallah. Semoga korban akikah denazz terus maju dan sentiasa dirahmati Allah swt.. Aamiin๐Ÿคฒ
Fyda Dida
Fyda Dida
2021-06-25T18:24:51+0000
Alhamdulillah terima kasih de nazz ..selesai aqiqah,saya berpuas hati dan murah.
Syaidatul Najminee
Syaidatul Najminee
2021-06-25T18:03:32+0000
murah dan terbaikk .settle jugak aqiqah anak ๐Ÿ˜ alhamdulillah syukur ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ terima kasih De Nazz โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Azhar Kamaruddin
Azhar Kamaruddin
2021-06-25T17:18:24+0000
alhamdulillah,terbaik sgt berpuashati
Noor Aziera NoorAzira
Noor Aziera NoorAzira
2021-06-24T15:08:07+0000
Alhamdulillah , selesai sudah aqiqah anak saya.terima kasih kepada pihak pengurusan - De Nazz.
Zaidah Md Ithnin
Zaidah Md Ithnin
2021-06-24T14:39:03+0000
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป alhamdulillah. Selesai. Terima kasih memudahkan urusan kami. Servis y bgs & penerangan y jelas.
Azwan Azhim'azizan
Azwan Azhim'azizan
2021-06-22T14:29:59+0000
Alhamdulillah,barokallah...terbaik dan sempurna, terimah De Nazz kerna telah menyempurnakan perlaksanaan Aqiqah 2-org... anak lelaki sya,De Nazz memang terbaik, perlaksanaan pantas dan sangatยฒ di percayai, apapun terima kasih banyak.read more
MH Wz
MH Wz
2021-06-22T09:11:55+0000
assalamualaikum.Terima kasih.Selesai sudah aqiqah anak lelaki saya.memang rekomended
Rez Iz
Rez Iz
2021-06-22T05:44:48+0000
terbaik..khidmat yang bagus..mudah n dipercayai
Maizatul Suhada
Maizatul Suhada
2021-06-21T17:20:07+0000
alhamdulillah..selesai sudah aqiqah utk ank kembar sye..terima kasih De Nazz..sungguh berpuas haty..๐Ÿคฒ๐Ÿ˜„
Juebaira Lee Jumaat
Juebaira Lee Jumaat
2021-06-21T16:16:57+0000
Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT ๐Ÿคฒ๐Ÿป... Terima kasih Kambing Aqiqah Murah - De Nazz telah menyempurnakan aqiqah... anak2 saya Nur Azkayra Naira & Nur Azzalea Naaifah ...โญโญโญโญโญ Saya sangat-sangat berpuas hati atas layanan yang diberikan daripada pihak De Nazz ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan Allah SWT ๐Ÿคฒ๐Ÿป aamiin.. Kepada ibu bapa yg masih lagi mencari khidmat aqiqah untuk anak2 , saya sarankan ambil lah perkhidmatan drpd Kambing Aqiqah Murah - De Nazz sangat2 murah dan diyakini ๐Ÿ’ฏ% ...read more
N'mala Razali
N'mala Razali
2021-06-21T15:44:08+0000
Syukur Alhamdulillah .. selesai sudah tanggungjawab saya sebagai umat islam. dengan memilih agensi De Nazz untuk... kambing aqiqah ..sy sngt2 berpuashati .. dengan pengurusan yg dilakukan oleh pihak beliau .... perincian yg dijalankan ,buktiยฒ ,amanah yg diberikan yg dilaksanakan dengan rs tanggungjawab .. sy bagi โญโญโญโญโญ ..terbaik ..sesiapa diluar sn masih mencari atau tercari2 pilihlah De Nazz .. insyaAllah tiada raguยฒ .. video,sijil diberikan apabila selesai tugasan tersebut ... Alhamdulillah .. terbaik De Nazz ...๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Tahniah De Nazzread more
Addin Ain Ayen
Addin Ain Ayen
2021-06-21T15:43:32+0000
Alhamdulillah..terima kasih de Nazz๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
Ain Sakila
Ain Sakila
2021-06-21T01:08:58+0000
Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak lelaki sy 19.6.2021. servis yg pantas dan harga paling murah terima kasih..De... nazzread more
Aminah Mohd
Aminah Mohd
2021-06-20T12:04:46+0000
Alhamdulillah.. sudah 2 kali menggunakan servis aqiqah dari De nazz.. Servis aqiqah yang dipercayai.. murah dan... berpatutan.. Terima kasihread more
Alang - Awa
Alang - Awa
2021-06-19T13:47:08+0000
ASSALAMMUALAIKUM..SAYA INGIN MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA KAKITANGAN DE NAZZ kerana menjayakan program AQIQAH... untuk ANAK saya ini dengan IZIN ALLAH semua urusan DIPERMUDAHKAN...Semoga hidup kita semua diberkati diDunia Dan DiAkhirat Kelak hendaknya..Seperti...Firman Allah SWT yang bermaksud: โ€œDan hendaklah kamu bertolong-tolongan untuk membuat kebajikan dan bertakwa dan janganlah kamu bertolong-tolongan pada melakukan dosa (maksiat) dan pencerobohan. Dan bertakwalah kepada Allah kerana sesungguhnya Allah maha berat azab seksa-Nya (bagi sesiapa yang melanggar perintah-Nya).โ€ (Surah al-Maโ€™idah, ayat 2)read more
Norman Nordin
Norman Nordin
2021-06-19T12:40:37+0000
ALHAMDULILLAH ๐Ÿคฒ Selesai urusan aqiqah 19.6.2021. terbaik dan murah ๐Ÿ‘ Dipercayai ๐Ÿ˜
Yanz Alan
Yanz Alan
2021-06-19T12:21:11+0000
kambing Aqiqah murah-De Nazzmurah..terbaik dan di percayaiterima kasih De Nazz
Sulaiha Ismail
Sulaiha Ismail
2021-06-19T02:59:37+0000
Alhamdullilah,dh settle ibadah aqiqah utk anak2 18/6/2021, semoga Allah menerima ibadah ini. Murah,mahal,jauh,dekat... hanya Allah yg tahu,kemampuan manusia itu berbeza-beza.read more
Syamel Syamelia
Syamel Syamelia
2021-06-19T02:28:54+0000
Trusted..saya baru selesai buat aqiqah untuk anak 10 Jun 2021 & receive sijil kayu & air zam zam pada 16 Jun 2021. Siap... ada gambar dan video via WhatsApp. TQ team De Nazz. Recommended.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘sangat berbaloi, service yang cepat & mesra pelanggan.Mohon doakan Muhammad Ibrahim menjadi umat Muhammad yang berjaya & berguna di dunia & akhiratread more
Saleha Hassan
Saleha Hassan
2021-06-19T00:48:11+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah anak perempuan saya servis yg pantas dan harga paling murah terima kasih De nazz..
Nur Cahaya Sahidan
Nur Cahaya Sahidan
2021-06-18T23:13:51+0000
Alhamdulillah dah selesai aqiqah anak ketiga saya. 2 ekor kambing di mekah. sangat pantas dan servis daripada agensi... memang bagus.read more
Siti Asiah Abduh
Siti Asiah Abduh
2021-06-18T17:51:16+0000
Alhamdulillah layanan yg baik๐Ÿ‘sy sdh melaksanakn aqiqah ank sy dan 3org ank saudara..18.6.2021 terima kasih... denazz..sgt2 syorkan ..terima kasih ya Allahread more
Syed Khairul Nizam Al-shahabudin
Syed Khairul Nizam Al-shahabudin
2021-06-18T16:52:14+0000
terbaik..sangat2 membantu dlm menyelesaikan aqiqah..harga yg terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..sungguh berpuas hati.saya akan cadangkan kpd... rakan2..terima kasihโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธread more
Rafizan Supok
Rafizan Supok
2021-06-18T16:50:35+0000
Alhamdulillah .t.ksh ats penyempurnaan aqiqah anak sy..cpt dan berdidikasi.dri pihak de Nazz..semoga Allah permudahkan... segala urusan ..read more
Naz Imirzan Zakaria
Naz Imirzan Zakaria
2021-06-18T16:41:19+0000
Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar proses aqiqah harini...terbaik dari De Nazz team...harga yang... berpatutan...senang Dan mudah berurusan...dalam minggu ni juga sy akan tempah untuk menyertai ibadah korban bersama De Nazz juga...in shaa allah...read more
Wafi Selamat
Wafi Selamat
2021-06-18T15:48:42+0000
Alhamdulillah.. servis yang terbaik dari pihak syarikat. Layanan yang sangat cepat dari wakil syarikat sangat membantu... segala pertanyaan yang diajukan. Akan guna servis lagi pada masa akan datang. recommended sangat.read more
Mohd Firdaus Roslan
Mohd Firdaus Roslan
2021-06-17T08:19:04+0000
terbaik..trusted๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ismad Azaha Mahadi
Ismad Azaha Mahadi
2021-06-16T16:14:27+0000
Alhmdllh, syukur ke atas Allah SWT dipermudahkan urusan Aqiqah puteri saya yang berusia setahun. Terima kasih kepada De... Nazz team dan teruatama En. Aizat yang tip top yang banyak mempermudahkan urusan Aqiqah Mekah. Semoga Allah saja dapat membalas jasa baik anda semua.read more
Shahrin Manaf
Shahrin Manaf
2021-06-16T15:48:34+0000
Syukur Alhamdulillah. Terima kasih kepada De Nazz Team dan En. Aizatt diatas bantuan utk melaksanakan aqiqah utk anak... kami. Urusan yg mudah, murah dan sangat cekap. Moga Allah balas jasa baik anda semua.read more
Amani Nadhirah
Amani Nadhirah
2021-06-14T23:29:09+0000
Syukur Alhamdulillah...selesai urusan ibadah aqiqah anak kami yg di urus oleh pihak De Nazz,semoga ibadah aqiqah anak... kami di terima oleh ALLAH.. ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒterima kasih pihak aqiqah De Nazz kerana permudahkan urusan aqiqah anak kami..servis yg terbaik,,mudah & murah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Ari Aditya Nugraha
Ari Aditya Nugraha
2021-06-14T23:18:40+0000
syukur alhamdulillah ya allah siap dh aqiah anak saya. trimaksih ya allah dan pihak de nazz yg mmbantu ๐Ÿ™, de nazz... terbaikk๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Zamri Abdul Kadir
Zamri Abdul Kadir
2021-06-14T17:04:16+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah utk anak sy..t.kasih banyak2 kpd KAMBING AQIQAH MURAH-De Nazz..servis yg baik..
Lang Karipan
Lang Karipan
2021-06-13T01:28:32+0000
Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah.tiada yg lebih indah melainkn rasa syukur ke hadrat Allah. semuanya... brjalan lancar.. trima ksh De Nazz. semoga semakin ramai yg dpt di bantu dgn kemudahan ini.๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒโคโคโคread more
Rosni Lai
Rosni Lai
2021-06-13T00:08:36+0000
Alhamdulillah.. Syukur yg teramat, semoga allah berkati dan dipermudahkan urusan kta.. Terima kasih dan amat berpuas... hati dgn pergurusan De Nazz.. Syukur ya allah.read more
Pak Su
Pak Su
2021-06-12T15:44:59+0000
Alhamdulillah...terima kasih tuan & pihak pengurusan De Nazz yg menyempurnakan hajat sy & isteri utk menyempurnakan... ibadah Aqiqah bt ank ketiga sy Nur Afrina Qalesya Binti Mohamad Azlan pada 12 Jun 2021(Sabtu) bersamaan dengan 1 Zulkaedah 1442 H.Semoga ibadah Aqiqah ini diberkati, diredhai dan doa2 kalian buat anak kami dimakbulkan dan ditempatkan selayaknya disisi Allah S.W.T..In sha Allahread more
Aizzat Pomen Kacak
Aizzat Pomen Kacak
2021-06-12T14:19:42+0000
alhamdullah terima kasih kerana memudahkan urusan saya untuk aqiqah anak ke4 saya.servisnya cepat dan mudah serta... boleh dipercayai.saya mengesyorkan agar ramai lagi dapat mggunakan perkhitmatan DE NAZZ .syabasread more
Fadila Sahat
Fadila Sahat
2021-06-12T12:58:04+0000
alhamdulillah..dgn harga yg murah.. urusan yg sangat cepat dan segala acara aqiqah dapat kita tngok walau jauh mana... kita berada..t.kasih De Nazz..semoga Allah permudahkan segala urusan.aamiinread more
Umi Nuvafida
Umi Nuvafida
2021-06-12T08:58:13+0000
Assalamualaikum.. .. sangat puas hati... servis mmg ter baik.. pantas .. video penyembelihan yang jelas .. layanan dri... pihak De Nazz pun sangat ramah.. terima kasih De Nazz..read more
Mohammad Ikhwan
Mohammad Ikhwan
2021-06-12T05:28:06+0000
Assalamualaikum wbt...service dari DE NAZZ memang terbaik...bukti dari penyembelihan daging Aqiqah disertakan dengan... video dan disebutkan dengan nama peserta Aqiqah melalui Sijil yang ditunjukkan...begitu juga dengan agihan daging Aqiqah untuk penduduk di Mekah...apa pun yang paling penting harga dia memang murah dari syarikat lain....cuma RM400 beserta ukiran kayu nama peserta...dan lagi satu servis yang diberikan memang amat puas hati kerana cepat dan pantas...Alhamdulillah...sesiapa yang ingin buat Aqiqah boleh terus menghubungi De Nazz...dijamin puas hati...Terima kasih...read more
Amien Yayah
Amien Yayah
2021-06-12T04:27:31+0000
alhamdulillah..selesai sda akikah di mekah tggl 11/06/2021..akikah de nazz mmang tbaik..๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Faizee Zakaria
Faizee Zakaria
2021-06-12T04:02:41+0000
alhamdulillah selesai majlis aqiqah kakak dan adik...terima kasih kepada pengurusan kambing aqiqah murah de nazz...
Mohd Faidzal
Mohd Faidzal
2021-06-12T02:52:47+0000
Alhamdulilla terima kasih pada group tuan memudahkan untuk penyempurnaan aqiqah anak kami... allah saja yg mampu... membalas jasa baik group tuan... doa kami untuk group tuan semoga diberi kesihatan yg baik dan dilimpahkan rezki ke atas kebaikan yg group tuan lakukan... aaminread more
Gandi HJ
Gandi HJ
2021-06-12T02:10:28+0000
Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. sempurna sdh aqiqah anak lelaki kami. Terima kasih banyak atas pengurusan yg... terbaik dari team De Nazz.. lengkap dengan gambar2 & video2 semasa melafazkan niat aqiqah hingga selesai penyembelihan & pengagihan aqiqah.. harga pun lebih murah dari syarikat2 yg lain. Semoga Allah SWT memberkati usaha mulia team De Nazz .. Aamiin YRA..Ribuan terima kasih dari kami.. Tahniah team De Nazz.. โคโคโคread more
Cik Yuyu
Cik Yuyu
2021-06-12T01:59:58+0000
alhamdulilah aqiqah untuk anak da selesai..terima kasih De Nazz myediakn kemudahan aqiqah ni sgt m'mudahkan dan... m'berikan perkhidmatan yg t'baikread more
Julyza Waty
Julyza Waty
2021-06-12T01:49:45+0000
alhamdulillah selesai akikah utk puteri sulung sy pd 30syawal persamaan 11/6/21 jumaat semalam.. trima kasih yg... xterhingga pd pihak pengurusan utk memudahkan akikah dimekah dgn harga yg berpatutan serta servis yg baik.. semoga dirahmati allah hendak nyaa.. amin๐Ÿคฒ๐Ÿปread more
Mohd Ridzuan
Mohd Ridzuan
2021-06-12T01:30:04+0000
Alhamdulillah, murah,servis terbaik, dan dipercayai...teruskan perkhidmatan terbaik kalian๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘I
Zurina Zulkifli
Zurina Zulkifli
2021-06-12T00:40:07+0000
semuga orang lain yg berhajat melaksana aqiqah dimekah dapat mengunakan sevice De Nazz kerana cepat dan pantas..
Shuhaila Yaacob
Shuhaila Yaacob
2021-06-11T23:43:45+0000
alhmdllah.. trima kasih de nazz..
Sham Ozil Markdakakof
Sham Ozil Markdakakof
2021-06-11T22:15:43+0000
syukur alhamdullilah..selesai aqiqah anak saya Muhammad haziq Rayyan pada 11.6.2021 ..De Nazz terbaik pengurusan..di... percayai..siap dgn sijil .. video... inshallah..saya akan berurusan lg dgn De Nazz utk anak saya yg lain....De Nazz ๐Ÿ‘read more
Jie Hassan
Jie Hassan
2021-06-11T21:12:22+0000
Alhamdulillah๐Ÿคฒ..selesai aqiqah anak ke2 sy muhammad firas bin mohd fridaus pada 11 jun 2021..terima kasih team De... Nazz..mudah berurusan,pantas,murah dan sangat recomended..yg penting ada gambar agihan,gambar kambing dan nama anak,beserta video sembelihan.insyaAllah ada rezeki sy dan suami akan buat utk anak ke 3 pulak nanti..terima kasih De Nazz..๐Ÿ‘๐Ÿฅฐread more
Aderien Ahmad
Aderien Ahmad
2021-06-11T21:04:24+0000
Bismillahirahmanirahim.Subhanallah MashaAllah Alhamdulillah Lailahalillah Allahuakbar.Jumaat, 30 Syawal 1442H.Anak2... saya, Wan Miqael dan Wan Miqdam telah lengkap di Aqiqah kan dgn dua ekor Kambing yg sihat sempurna sifatnya di Makkah dan satu ekor Kambing yg sihat sempurna sifatnya di Indonesia.Jutaan Terima kasih buat De Nazz & Team kerana memberikan kemudahan ini dn memudahkan urusan2 kami ibu bapa dalam tempoh Lockdown ini utk Aqiqah kn anak2.Dengan harga seekor kambing yg sangat2 murah dikedua dua negara berkenaan amat2 membantu kami yg meinginkan anak2 di Aqiqah kan serta meringankan tanggungjawab kami dan ibadah ini. Alhamdulillah.Terima kasih juga buat Team De Nazz kerana berkongsi video2, gambar2 dan sijil2 dari kedua dua negara yg sangat jelas sebutan nama2 anak2 kami semasa proses sembelihan dan pengagihan.Moga Aqiqah ini diberkati, diredhai dan doa2 kalian buat anak2 kami dimakbulkan dan ditempatkan selayaknya disisi Allah swt. InshaAllah. aameen...๐ŸคฒSyabas, Tahniah dan Terima kasih De Nazz!Terbaik.-aderienahmad-read more
Althafurnisa Zahra
Althafurnisa Zahra
2021-06-11T19:52:09+0000
alhamdulillah berpuas hati dgn layanan,harga kambing pun murah dari yg lain.syukur Alhamdulillah dh selesai tuk aqiqah... anak kami.terima kasih De NASSread more
Nuriah Jahilu
Nuriah Jahilu
2021-06-11T16:53:42+0000
Alhamdulillah syukur selesai Aqiqah anak lelaki kami terima kc dengan pengurusan De Nazz .Ada rezeki inshaallah kami... akan berurusan lagi.read more
Sukri Sapari
Sukri Sapari
2021-06-10T15:50:51+0000
Alhamdulillah...selesai sudah aqiqah anak lelaki kami Muhammad Ariq Aryan..Terima kasih kepada De Nazz ...harga... berpatutan dan aqiqah dpt disempurnakan dgn baik.read more
Nur Balqis
Nur Balqis
2021-06-10T14:44:14+0000
Alhamdulillah...Syukur telah selesai aqiqah anak kami di Mekah dibawah Syarikat De Nazz..berurusan pun senang dan... mudah berbincang. Syarikat De Nazz memang boleh dipercayai.. TERBAIKAlhamdulillahTerima kasih..JazakAllah Hukhayranread more
Hanna Hanawiah
Hanna Hanawiah
2021-06-10T14:29:08+0000
Syukur alhamdulillah..selesai sudah aqiqah untuk anak kami Mohamad Iman Qayyum Bin Mohamad Hafiz..terima kasih Aqiqah... Murah De Nazz..read more
Muhamad Hanif
Muhamad Hanif
2021-06-10T14:02:00+0000
alhamdulillah .. terima kasih atas servis nye . semua berjalan dgn lancar .. syukur alhamdulillah...
Sarjan Quality
Sarjan Quality
2021-06-10T13:42:50+0000
Alhmdulillah, service yang sgt2 memuaskan hati.. 5/5 bintang saya berikan
Nurul Dasyila
Nurul Dasyila
2021-06-10T00:57:54+0000
Alhamdulillah , proses yang mudah , cepat dan harga yang berpatutan... Terima Kasih De Nazz n Team
Mohd Mokfin Dierul
Mohd Mokfin Dierul
2021-06-08T03:42:50+0000
alhamdulillah di permudahkan urusan aqiqah anak.servis tip top.terima kasih kambing Aqiqah Murah-De Nazz
Nurul Aishah Mhd Padir
Nurul Aishah Mhd Padir
2021-06-08T01:34:31+0000
Alhamdulillah selesai sudah ibadah aqiqah utk ankยฒ...Semoga ankยฒ membesar menjadi ank yg Soleh & Solehah...trm ksh... diucap kpd pihak De Nazz,segala urusan berjalan dgn lancar & perkhidmatan yg amat memuaskan...read more
Rusydan Halim
Rusydan Halim
2021-06-07T23:54:47+0000
Alhamdulillah selesai semua urusan aqiqah ank lelaki yang diuruskan oleh De Nazz...urusan semua cepat dan layanan... memang terbaik!!!Saya rekemen siapa2 yang nk buat aqiqah boleh berurusan dengan De Nazz...Terima Kasih๐Ÿ˜Šread more
HAfiz Psk Crew
HAfiz Psk Crew
2021-06-07T17:38:25+0000
Terima Kasih Pihak De Nazz atas perkhidmatan yg diberikan serta memudahkan urusan aqiqah anak2 saya.
Sitti Emma
Sitti Emma
2021-06-06T21:41:20+0000
Alhamdulilah.. Sy suda tunaikan akikah mekah brsama De Nazz.. Service yg pantas.. Terima kasih
Myra Naim
Myra Naim
2021-06-06T15:53:14+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anak, urusan yang sangat mudah dengan De Nazz...lepas nie insyaAllah akan repeat sini... lagi..Terima kasih banyak2,senang berurusan๐Ÿ‘read more
Mariatul Qabthiah
Mariatul Qabthiah
2021-06-05T15:18:04+0000
Alhamdulillah, urusan yang sangat mudah dengan Aqiqah De Nazz . Dipercayai & menjawab segala pertanyaan dengan elok ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Faridah Takim
Faridah Takim
2021-06-05T13:33:16+0000
Alhamdulillah sungguh mudah berurusan bersame De Nazz.....terima kasih memudahkan aqiqah anak saya...semoga De Nazz... lebih maju....Aminnnmread more
Muhammad Zul Ain Zulkifli
Muhammad Zul Ain Zulkifli
2021-06-05T12:32:45+0000
Alhamdulillah terima kasih kepada De Nazz syukur dpt lengkapkan aqiqah dgn jayanya ...
Mdm Alikz
Mdm Alikz
2021-06-04T23:34:38+0000
Alhamdullilah dan terima kasih team De Nazz yg tlh menguruskan aqiqah 2 org ank saya. proses sgt mudah dan cpt.semoga... syarikat De Nazz terus maju jaya.read more
Far
Far
2021-06-04T19:41:14+0000
Alhamdulillah syukur ke Hadrat Ilahi. Dipertemukan dgn syarikat ini mempermudahkan urusan aqiqah anak saya. Semoga De... Nazz terus maju dimasa akan datang. Aamiin dan terima kasih.read more
Farhah Najihah
Farhah Najihah
2021-06-04T17:43:30+0000
Assalamualaikum, Alhamdulillah selesai aqiqah anak ๐Ÿ’ž sgt mudah berurusan dgn team De Nazz ๐Ÿ˜˜
Syahirah Hanum
Syahirah Hanum
2021-06-04T17:24:31+0000
Syukur Alhamdulillah dipermudahkan urusan. recommended sgt2. mudah berurusan.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Nurhazwani Mohamad
Nurhazwani Mohamad
2021-06-04T17:01:17+0000
alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. sangat recommend sangat mudah . terima kasih de nazz
Ahmad Fazil
Ahmad Fazil
2021-06-03T16:24:32+0000
Alhamdulillah.. Selesai aqiqah yg disempurnakan oleh sykt De Nazz.. Perkhidmatan yang terbaik & murah yg dapat membantu... memudahkan urusan aqiqah.read more
Syed Idroes
Syed Idroes
2021-06-03T00:03:25+0000
Terbaik. kali ke 2 dah buat aqiqah dengan De Nazz. Program aqiqah yg telus beserta bukti video penyembelihan. admin pun... friendly. tq team de nazz.read more
Siti Norfairuz
Siti Norfairuz
2021-06-02T16:34:17+0000
Alhamdulillah sempurna dh aqiqah puteri2 saya. tahun lepas buat aqiqah utk puteri kedua.tp ambil sendiri. kali ni... disebabkan lockdown kami skali lg menggunakan khimat De Nazz utk sembelihan aqiah untuk puteri ke 3 di Indonesia pula.harga sgt2 berpatutan Alhamdulillah.. terbaik..read more
Winda Avilia
Winda Avilia
2021-06-01T11:43:57+0000
pelayanan ramah, murah, mudah, cepat, dan amanah!!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Suzilah Lala
Suzilah Lala
2021-05-28T18:39:34+0000
alhamdulillah semua ny diperrmudahkansemoga amal ibadah kita dtrima oleh nya trimakasih yg xterhingga kepada team De... Nazzread more
Mohd Syarafuddin Ujang
Mohd Syarafuddin Ujang
2021-05-28T16:10:41+0000
terima kasih de nazz telah memenuhi hajat sy untuk aqiqah anak sy..pantas dan murah memang terbaik..
Sofia Fie
Sofia Fie
2021-05-24T21:35:38+0000
Alhamdulillah,sangat memuaskan semoga khidmat kalian diberkati Allah SWT...
Faizzie Samsudin
Faizzie Samsudin
2021-05-21T01:52:25+0000
terbaik, dan menepati masa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Syakirah Affendi
Syakirah Affendi
2021-05-16T15:09:44+0000
sangat membantu utk org yg kurang berkemampuan, alhamdulillah allah permudahkan segala urusan..sgt senang berurusan..... friendly sangat..recomendedread more
MD Nazar
MD Nazar
2021-05-15T02:35:54+0000
alhamdulillah. terima kasih dnazz
Mohamad Hamizan
Mohamad Hamizan
2021-05-14T23:10:29+0000
Alhamdulillah.. terima kasih encik.. semua nya d prmudahkan... terima kasih jga service dr awal smpai hbis.. sya sngt2... terharu dan sya sngt menghargai pertolongan encik serta team.. hrga utk kmbing pn murah dan berbaloi.. sngt2 trusted... terima kasih skali lg.. semoga Allah permudahkn lg stiap urusan de nazz...read more
Pak Wann Commando
Pak Wann Commando
2021-05-13T14:15:43+0000
Alhamdulillah, aqiqah anak sy selamat djalankn. respon de nazz sangt memuaskan.semoga murah rezeki selalu.aminn
Serra Arim
Serra Arim
2021-05-13T02:33:37+0000
Alhamdulillah aqiqah anak saya selamat dijalankan.. Respon pihak De Nazz sangat cepat dan sangat membantu.. Terima... kasih De Nazz.. Semoga terus maju dan memberi perkhidmatan terbaik.. TAHNIAH๐Ÿ‘read more
Zulidia Wahid
Zulidia Wahid
2021-05-12T17:41:03+0000
Alhamdulillah... Selesai aqiqah kedua - dua anak perempuan saya di bulan Ramadhan.. Servis sgt memuaskan dan respon... cepat. Sgt rekomended pada yg ingin buat aqiqah dan servis lain.. Insyallah.. Semoga bisnes tuan terus maju dan dpt memudahkan urusan org lain..#earizalhjmohdkhalilread more
Azizul Abd Khalid
Azizul Abd Khalid
2021-05-12T02:13:57+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak lelaki saya.terima kasih kepada de nazz yg menguruskan aqiqah tersebut pada 29... ramadhan. .saya sangat berpuas hati dengan harga yang terbaikread more
Farah Sariyanti
Farah Sariyanti
2021-05-12T01:43:08+0000
puas hati dengan layanan aqiqah De Nazz ๐Ÿ‘๐Ÿป mereka respon dengan cepat , semoga kita di murah kan rezeki ๐Ÿคฒ๐Ÿป
Nurmala Syafiq II
Nurmala Syafiq II
2021-05-11T22:07:36+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak2 saya.terima kasih kepada de nazz yg mguruskan segala nya.saya sangat berpuas hati
Jeni Shakri
Jeni Shakri
2021-05-10T07:54:40+0000
Alhamdullilah selesai sudah aqiqah anak kami. Kmi San gt puas aty service dri de nazz๐Ÿฅฐ
Ahmad Tharmizi
Ahmad Tharmizi
2021-05-08T12:24:37+0000
ahlamdulillah ....terima kasih ahli2 De Nazz....mewakilkan aqiqah buat anak kami.....dan perkhidmatan yg terbaik
Fahim Faris
Fahim Faris
2021-05-07T21:03:39+0000
TQVM DE NAZZ... EXCELLENT SERVICE...
Herman Juma
Herman Juma
2021-05-07T20:41:29+0000
Alhamdulillah syukur, selesai urusan aqiqah anak saya di Indonesia, sangat terbaik pengurusan De Nazz Aqiqah, pantas n... di peecayai, terima kasih De Nazz,read more
Dewi Ayumih
Dewi Ayumih
2021-05-07T20:28:43+0000
alhamdulillah proses yg cpt dan mudah. smua d serta kn dgn video dan gmbr bukti ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Nama Saya Amin
Nama Saya Amin
2021-05-07T18:04:51+0000
proses yang cepat semua melalui online. terima masih De. Nazz
Mohd Nazrul Ibrahim
Mohd Nazrul Ibrahim
2021-05-07T17:50:43+0000
alhamdulillah ... syukran De Nazztelah melaksanakan amanah perserta Aqiqah dengan jayanya..semoga Allah merahmati... kakitangan De Nazz...aminnnread more
Azeerah Yusuf
Azeerah Yusuf
2021-05-07T08:16:50+0000
alhamdulillah urusan mudah. servis terbaik. terima kasih. semoga Allah permudahkan urusan kta semua. recommended page.... trusted ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Johan Irwan
Johan Irwan
2021-05-05T00:03:30+0000
AssalammualaikumKami sangat2 bersyukur Dan terharu.. Allah rezeki Kan untuk berurusan bersama De... Nazz..Allahuakbar3Sesunguhnya kami merancang Allah jua lah yg menentukan.. Dan sebaik2 penyusun adalah dari allahTerima kasih alhamdulillahread more
Masliny Adak
Masliny Adak
2021-05-04T00:28:48+0000
Alhamdulillah ๐Ÿ˜ syukur dapat membuat aqiqah utk puters ke-3 Khasif Huzaiman bin Mohd Rudy Effendy. terima kasih service... De Nazz .Berjaya bulan ramadan akhirnya spot selesaikan perkara Sunat Muakkad bg setiap muslim yg dikurniakan zuriat. Tanda syukur padaMu ya Allah.Semoga Ibadah ini diterima Dan diangkat disisiNya.Amiin ya rabbal'alamin.read more
ุงูŠูƒูŠู† ุญู…ูŠุฏ
ุงูŠูƒูŠู† ุญู…ูŠุฏ
2021-05-03T22:30:03+0000
Alhamdulilah, terima kasih De Nazz kerana membantu permudahkan urusan sy dan keluarga. Dah byk kali t'tangguh utk... Aqiqah anak, akhirnya terjumpa De Nazz dgn tawaran harga yg sangat berpatutan dan dipercayai. Moga terus maju jaya De Nazz, Syukran,Jazakallah Khairan Kathira.. ๐Ÿ‘๐Ÿ™๐Ÿ˜Šread more
Nur Amalina
Nur Amalina
2021-05-03T21:35:06+0000
Syukur Alhamdulillah selesai urusan aqiqah anak saya๐Ÿคฒ๐Ÿป Terima kasih De Nazz kerana memudahkan urusan kamiโ˜บ๏ธ
Cahaya Suria
Cahaya Suria
2021-05-03T20:34:42+0000
Alhamdulillah.. Syukur pada Allah swt.. Selesai pun akikah ank bungsu sya.. Terima kasih De Nazz krna permudahkan... akikah ank sya.. Smoga murah rezeki dan sihat2 selalu hendaknya.. Aamiin...read more
Kamal Pac
Kamal Pac
2021-05-03T18:14:53+0000
Alhamdulillah..syukur ., selesai buat aqiqah .T.Kasih De Nazz kerana memudahkan urusan aqiqah untuk saya.
Siti Hajar Ruslaini
Siti Hajar Ruslaini
2021-05-03T15:17:49+0000
Terima kasih De Nazz...mempermudahkan urusan aqiqah anak saya...saya recommend Dear Nazz klu nk buat aqiqah anak
Zuraini Mohd Nor
Zuraini Mohd Nor
2021-05-03T12:45:59+0000
Alhamdulillah..selesai aqiqah anak kedua sy..Faris Irsyad bin Noorpaizal..terima kasih De Nazz..
Suewanna Cyg
Suewanna Cyg
2021-05-01T16:28:28+0000
Alhamdulillah, selesai akikah anak Ahnaf naail..๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ thank you de Nazz..
Kasyful Asri
Kasyful Asri
2021-05-01T02:49:03+0000
Alhamdulillah dipertemukan dgn de nazz.mudah dn pantas.terima kasih krn memudhkan urusan aqiqah anak sy..
Nad Puteri
Nad Puteri
2021-05-01T00:13:39+0000
Terima kasih De Nazz memudahkan akikah tuk anak perempuan sy..musim covid ni nk buat kenduri pun susah...
Intan Anita
Intan Anita
2021-04-30T23:50:48+0000
Alhamdulillah. Terima kasih kerana mnjadi perantara menyempurnakan aqiqah cucu kami dan terima kasih jga kerana dpt... melaksanakan mengikut hari yg kami pinta..hari Jumaat.. Selesa berurusan dgn De Nazz๐Ÿ‘read more
Aini Ezzaty
Aini Ezzaty
2021-04-30T23:37:25+0000
Alhamdulillah.. selesai jugak aqiqah untuk raisha.. terima kasih De Nazz
Rudy Madsallah
Rudy Madsallah
2021-04-30T23:17:13+0000
sangat2 berpuas hati dengan perkhimatan yg di berikan..mesra,murah dan menepati janji.akhirnya dapat jgak melaksankan... aqiqah anak tercinta..trima ksh De Nazz..semoga amalan kita semua di terima ALLAH..read more
Sufian Rosli
Sufian Rosli
2021-04-30T17:43:53+0000
alhamdulillah,,selesai sudah aqiqah untuk ank sy,,terima kasih De Nazz beri perkhidmatan yg mudah,cepat dan harga yg... sgt berpatutan,,read more
Nor Asmah Abdul Aziz
Nor Asmah Abdul Aziz
2021-04-30T16:04:19+0000
Syukur alhamdulillah...selesai sudah aqiqah anakanda Aisy... Terima kasih De Nazz Global Resources menawarkan harga... marhaen.Semoga dgn harga marhaen yg ditawarkan oleh De Nazz akan lbh ramai ibubapa dpt menyempurnakan aqiqah buat ank2 mereka...Insya AllahJazakumullahu khairread more
Amin Shuib
Amin Shuib
2021-04-30T03:25:57+0000
Alhamdulillah terima kasih atas perkhidmatan De Nazz yg mudah dan cepat. moga De Nazz dpt membantu ramai lg untuk... laksanakan ibadah aqiqah ini dan mendapat keberkatan dan keredhaan-Nya.Terima Kasih En. Aizatt banyak membantu mudahkan urusan kami semua.read more
Fazizy Jusni
Fazizy Jusni
2021-04-29T21:47:30+0000
Alhamdulillah, selesai sudah aqeqah anak saya.. Servis de nazz mmg terbaik... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Amani Khai Maoc
Amani Khai Maoc
2021-04-29T21:43:51+0000
Alhamdulilah,terima kasih De Nazz...terima kasih yaa allah atas rezeki yg kau berikan kepada ku utk aqiqah anak sulung... ku yg d tunggu selama 10 tahun ini..semoga menjadi anak yg soleh & mentaati perintah mu yaa allah & kepada kedua umie & abi...aamiin yaa robbal aalamiin..read more
Fakhrul Faiz
Fakhrul Faiz
2021-04-29T19:26:15+0000
ALHAMDULILLAH...syukur segala puji baginya ALLAH...Terima kaseh De Nazz memudahkn niat aqiqahkan anak sulung sy...... dan ilmu y d kongsikn...read more
Julie Yana
Julie Yana
2021-04-29T17:40:41+0000
Alhamdulillah syukur. Trima kasih de nazz
Aliza Ali
Aliza Ali
2021-04-29T16:12:43+0000
Alhamdulillah syukur,kami selesai menjalani aqiqah ank.. sememangnya mudah,cepat dan murah.. 1 pilihan yang tepat... memilih agensi ini tanpa rasa ragu dan was-was.read more
Ahmad Taufik
Ahmad Taufik
2021-04-29T15:51:17+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah anak lelaki sy Ahmad Ayden Raees bin Ahmad Taufik..mmg recommended..sgt memudahkan... urusan..terima kasih De Nazz..read more
Princes Hidanazz
Princes Hidanazz
2021-04-29T15:45:08+0000
alhamdulilah sgt berpuas hati...dmana pun kita beraqikah yg penting niat..semoga kita semua dmurahkan rezeki..aamiin
Wan Nizam
Wan Nizam
2021-04-26T17:57:25+0000
allhamduliah..servis aqiqah de nazz telah memudahkan niat saya sekeluarga utk aqiqah anak kami di mekah pada bulan... ramadan..syukur allahamduliah..boleh dipercayai..teruskan usaha yg baik ini de nazzread more
Dinda Humaira
Dinda Humaira
2021-04-23T14:49:11+0000
Terimakasih...servis terbaik...kami sangat berpuashati
Miz FatiMah
Miz FatiMah
2021-04-23T13:09:24+0000
Alhamdulillah syukur selesai aqiqah pada hari ini...๐ŸคฒSemoga kita semua sentiasa berada dalam rahmat Allah... SWT...Berurusan dengan De Nazz sngat mudah dan lancar....Terima kasih De Nazz..read more
Noor Haszirah
Noor Haszirah
2021-04-23T13:02:45+0000
Alhamdulillah SANGAT memudahkn berurusan dengan De Nazz... Dan terima kasih n syukur kerana mnyempurnakn aqiqah ank... lelaki sya..read more
Hazim Azlin
Hazim Azlin
2021-04-22T20:01:47+0000
Alhamdulillah servis y tersangat2 puas hati,cepat & murah...inshaAllah,inilh pilihan y tepat...terima kasih
Hidayah Wagiran
Hidayah Wagiran
2021-04-22T15:33:53+0000
Alhamdulillah syukur. Servis terbaik..Terima kasih pihak De Nazz telah mudahkan urusan aqiqah anak kami pada Hari ini... ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฒ semoga ibadah ini diterima Allah s.wt ..Amiin .read more
Khairul Izwan Adam
Khairul Izwan Adam
2021-04-22T15:13:15+0000
terima kasih kerana permudahkan segala urusan saya dalam aqiqah untuk anak saya...
Muhamad Faisal Lat
Muhamad Faisal Lat
2021-04-22T01:13:51+0000
Alhamdulillah slesai aqiqah pteri kami..trima ksih utk team De nazz servis trbaik dan dipercayai..sgt2 recomended utk... aqiqah ank..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Rahida Eiyda
Rahida Eiyda
2021-04-21T15:43:51+0000
Alhamdulillah ๐Ÿคฒ sangat berpuas hati dgn servis De Nazz, terbaik, cepat, & amanah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Adi Jumat
Adi Jumat
2021-04-21T15:03:09+0000
Alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak kami..sangat berpuas hati berurusan aqiqah dengan De Nazz terima kasih banyak2
EJam ULama
EJam ULama
2021-04-20T15:52:40+0000
Alhamdulillah... Terlaksana ibadah aqiqah utk puteri kesayangan kami, terima kasih De Nazz membantu saya melaksanakan... ibadah aqiqah dgn cepat dan mudah...read more
Mdm Enn Niniey
Mdm Enn Niniey
2021-04-20T05:19:38+0000
Alhamdulillah selesai sudah bagi kami menunaikan ibadah aqiqah untuk kedua ank kami..terima kasih crew De Nazz telah... bantu kami.Moga Allah sentiasa memberkati kalian.read more
Dawieya Faradanatasya Are-daa
Dawieya Faradanatasya Are-daa
2021-04-20T04:56:14+0000
urusan yg cepat ..hrga murah n di uruskan dengan sempurna.. alhamdulillah..
Hanisah Desa
Hanisah Desa
2021-04-19T23:47:19+0000
Alhamdulillah.. servis terbaik cepat Dan sgt mudah. tahniah team De Nazz๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Alias Bunga Mawar
Alias Bunga Mawar
2021-04-19T23:40:09+0000
perkhidmatan De Nazz memang terbaik lasangat memuas kan
Siti Shafinaz
Siti Shafinaz
2021-04-19T21:47:04+0000
Alhamdulillah servis terbaik dan Sgt cpt senang berurusan
Syukri Hakim
Syukri Hakim
2021-04-19T17:24:38+0000
Servis terbaik...alhamdulillah
Shahfiq Apit
Shahfiq Apit
2021-04-19T14:58:25+0000
selesai sudah aqiqah di indonesia. . terima kasih banyak de nazz
M Hanif M Noor
M Hanif M Noor
2021-04-19T14:58:07+0000
alhamdulillah...selesai aqiqah untuk dua orang anak lelaki kami...terima kasih De Nazz...rasa lapang selepas dapat... menyempurnakan haq anak2 kami..perkhidmatan yang terbaik oleh pihak De Nazz.read more
Nazurah Ibrahim
Nazurah Ibrahim
2021-04-18T12:33:43+0000
Terimakasih DeNazz Aqiqah kerana merealisasikan hajat aqiqah untuk anak pertama kami. Servis yang sangat baik, maklumat... yang diberikan sgt jelas dan menepati janji. Syukur Alhamdulillah. Terbaik ๐Ÿคฒ๐Ÿปread more
Nor Haslin
Nor Haslin
2021-04-18T05:05:36+0000
rekemen sgt..harga murah dan senang berurusan..terima.ksh
Salmi Romli
Salmi Romli
2021-04-16T22:03:14+0000
alhamdulillah saya telah buat akikah utk ank saya..nur aida raissa binti rabi...pengurusan yg cepat dan cekap..semoga... ibadah kita dterima dsisi Allah swt..aamiinread more
Rafizan Mohd
Rafizan Mohd
2021-04-16T03:34:44+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah utk anak2 sy.. terima kasih De Nazz, semoga terus maju dan diberkati... Allah..perkhidmatan dan layanan yg sgt baik dan cepat.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Siti Shahidah Shida
Siti Shahidah Shida
2021-04-13T23:00:39+0000
Alhamdulillah SERVIS TIP TOP! senang berurusan dgn pihak diorang, respon wsp pn cepat. Harga sgt2 berpatutan... insyaallah. Sesapa berminat nak cuba blh la survey2 page diorang ye.. Xsemestinya utk ank2, nak buat utk keluarga pn boleh.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘read more
Abdul Murad Leman
Abdul Murad Leman
2021-04-13T21:28:41+0000
teruskan perkhidmatan begini moga De Nass terus maju dan diluaskan rezeki yg berterusan..Aamiin
QiFah Iera
QiFah Iera
2021-04-13T20:32:51+0000
Alhamdulillah... Syukur,Tertunai sudah hajat hambaMu Ya Allah... Terima kasih De Nazz kerana memudahkan segala urusan... akikah anak saya... Trusted, mudah, dan selamat semuanya.. InshaAllah, ada rezeki sy akn berurusan lg dgn De Nazz.. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡read more
ู…ุญู…ุฏ ู‡ูŠุฒูˆุงู† ุจู† ุจุตุฑูŠ
ู…ุญู…ุฏ ู‡ูŠุฒูˆุงู† ุจู† ุจุตุฑูŠ
2021-04-13T16:11:09+0000
Alhamdulillah... trime kaseh atas perkhidmatan yg sangat padu... camni ๐Ÿ‘๐Ÿฟ!!!
Mohd Rafiuddin
Mohd Rafiuddin
2021-04-13T16:00:43+0000
Alhamdulillah. Service yang sangat bagus..sangat berpatutan untuk buat Aqiqah dan ibadah qurban.. InshaAllah jika ada... rezeki saya akan teruskan dengan service Kambing Aqiqah De nazz..read more
Muhamad Faizal Abdullah
Muhamad Faizal Abdullah
2021-04-12T22:40:06+0000
alhamdulillah.. segalanya dipermudahkan... terima kasih de nazz..
Nur Izyan Abdul Rahim
Nur Izyan Abdul Rahim
2021-04-11T13:38:50+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah.. sgt mudah berurusan.. semoga Allah permudahkan urusan De Nazz
Pali Nana
Pali Nana
2021-04-10T22:47:05+0000
alhamdulliah...terima kasih kepade team De Nazz...servis yg begitu baik untuk Aqiqah ank sy...in sha allah ade rezeki... buat lg...read more
Shahirah Tasim
Shahirah Tasim
2021-04-08T13:25:17+0000
Memudahkan urusan dan pantas.. Senang berurusan
Siti Hajar Mohamed
Siti Hajar Mohamed
2021-04-07T23:41:17+0000
Alhamdulillah syukur sangat2 jumpa De Nazz ni,saya dapat aqiqahkan anak saya.
Muhamad Faizul Ahmad
Muhamad Faizul Ahmad
2021-04-06T15:31:54+0000
Alhamdulillah syukur..tertunai hajat untk aqiqah arwah anak saya yg dah kembali kepada maha penciptanya pda... 2/4/2021..Niyaz Rayyan bin muhamad faizul.. Allahu Akhbar.. Anak syurga saya...termksh kerana permudahkan nya...inshaAllah ramadhan saya buat lagi..read more
Murniza Ramli
Murniza Ramli
2021-04-05T12:29:36+0000
alhamdullillah syukur ya allah engkau permudahkan urusan hambamu ini...selesai sudah aqiqah anak perempuanku....terima... kasih de nazz permudahkan segalanya....aqiqah de nazz mmg terbaik....read more
JuNe Rosli
JuNe Rosli
2021-04-05T12:24:41+0000
Alhamdulillah selesai juga aqiqah untuk anak ku .syukur.terima kasih byk2
Poyo Pokoyo
Poyo Pokoyo
2021-04-02T15:55:36+0000
servis yg mantap...siap bgi gmbr n video lgi...terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘..Alhmdulillah selesai sdh akikah ank sye 2... org...(02.04.2021)semoga sume staff De Nazz selalu d berkati.read more
Muhammad Fazli Kareem
Muhammad Fazli Kareem
2021-04-01T16:43:39+0000
Alhamdulilah baru selesai aqiqah anak 1/4/2021 sangat berbaloi semoga dipermudahkn urusan kita semua mlakukan ibadah... Aqiqah untuk anak2.read more
HafizIzahfi
HafizIzahfi
2021-04-01T15:15:36+0000
Alhamdulillah.selesai sudah ibadah aqiqah anak sy.terima kasih juga pada pihak De Nazz kerana melaksanakan serta... memudahkan ibadah ini bg pihak sy.semoga Allah menerima segala amal ibadah kita.read more
Reen Ayin
Reen Ayin
2021-04-01T13:14:13+0000
Alhamdulillah... selesai aqiqah tuk anak... sangat puas hati dengan servis yg telah diberikn...
Takudin Othman
Takudin Othman
2021-03-27T01:44:25+0000
alhamdulillah selesai sudah aqiqah anak Kami berdua.. terima kasih aqiqah Dee naz..
Wanie Amanie
Wanie Amanie
2021-03-27T01:12:57+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah anakanda di Mekah ๐ŸคฒTerima kasih pihak De Nazz menguruskan sehingga sempurna๐Ÿ‘๐Ÿ‘Sgt bpuas... hati dgn service dan layanan yg baik โค๏ธread more
Masrul Hisyam Majid
Masrul Hisyam Majid
2021-03-26T13:38:43+0000
Alhamdulillah semuanya pantas dan mudah. Selesai urusan aqiqah 2 orang anak.
Muhd Syafiq Hamid
Muhd Syafiq Hamid
2021-03-25T00:49:19+0000
servis terbaik dan sangat berpuas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โค๏ธ
Norli Md Halid
Norli Md Halid
2021-03-22T15:58:13+0000
Alhamdulillah selesai Aqiqah anak sy, Mohamad Nafis Harraz bin Mohd Helmi. Senang deal, harga berpatutan.. Dapat sijil... digital, sijil kayu, air Zam Zam.. Penerangan yg bagus dari team de Nazz.. Insya allah, nnti ada rezeki nk buat lagi seekor kambing utk lengkapkan rukun Aqiqah anak sy..read more
Anis Aqilah
Anis Aqilah
2021-03-21T14:35:46+0000
servis terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿผ sapa nak beli kambing beli lah dekat sini memang terbaikkk ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Harraz Azhar
Harraz Azhar
2021-03-20T13:35:00+0000
Pihak de nazz yg mewakili tuan aqiqah, sudah dilaksana hajat anak kami.. Semoga kebaikan dan kerja yg baik pihak de... nazz Allah di permudahkan rezekinya.. Terima kasih banyak2 dari keluarga kami.read more
Zua Wan
Zua Wan
2021-03-19T15:32:22+0000
alhamdulillah...servis mantap...terbaik de nazz...selesai 1 bab utk anak...puas hati servis...
Sharifah Abd Wahab
Sharifah Abd Wahab
2021-03-19T14:31:23+0000
Alhamdulillah...dah selesai aqiqah utk anak...service terbaik.. terima kasih De Nazz
Azizie Daud
Azizie Daud
2021-03-15T13:10:22+0000
Alhamdulillah service yg pantas dan terbaik serta sangat mudah untuk berurusan....murah dan mampu milik..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Noorfashareena Reena
Noorfashareena Reena
2021-03-13T01:18:37+0000
Alhamdullilah sgt memuas kan...Terima kasih syarikat de nazz....
Artono Carlos
Artono Carlos
2021-03-13T00:40:00+0000
Alhamdulillah... service cepat ..mantap dan layanan yg sangat2 baik..... terima kasih sekali lagi DE NAZZ....
Mohd Shuhaimi
Mohd Shuhaimi
2021-03-12T23:52:42+0000
Alhamdulillah.. terima kasih..kepada team De Nazz kerana memudahkan aqiqah keluarga kami..dan memberi servis yg terbaik... Aaminnread more
Amirul Qayyim Misnan
Amirul Qayyim Misnan
2021-03-12T23:22:30+0000
Allhamdulilah Selesai Aqiqah Anak Perempuan Saya... Terima Kasih Team De Nazz.
Sandra Natasha
Sandra Natasha
2021-03-12T05:59:31+0000
Alhamdulillah selesai sudah Aqiqah Mekah anak saya pada 11/3/2021 (Nuha Amanda Nabilah).Terima kasih pada En.Aizatt... (017-3740606) yang mengurus daripadaTeam De Nazz.saya akan recomendkan pada kawan Dan ahli keluarga ya..Senang berurusan dengan En.Aizatt service terbaik menepati permintaan.semoga Allah memberkati En.Aizatt dan Team De Nazz kerana melakukan kebaikan ,kepercayaan kepada umatnya..Aamiin..read more
Zuerazar Ejai
Zuerazar Ejai
2021-03-12T00:28:23+0000
Alhamdulillah...Recommended services...Sangat berbaloi..terima kasih kerana membantu menunai kan hajat saya.. Sungguh... memudah kan segala urusan kami aqiqah ank2 sye....lga rasanye 11/3/21(khamis)terima kasih kambing Aqiqah murah -De Nazz..mmg bebaloi....read more
Niq Aufal Mysoul
Niq Aufal Mysoul
2021-03-11T15:59:06+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah dengan de nazz, berbaloi dengan Harga yang terendah dari pasaran... servis memang terbaik... dan dipercayairead more
Muhd Syazuan
Muhd Syazuan
2021-03-11T14:54:36+0000
Asbab de nazz InSyaaAllah Hidayat tersebar di seluruh Alam.. Service yang baik dan mesra pelanggan 10/10 semoga allah... membantu urusan @DeNazz dunia dan akhiratread more
Pak Ajis
Pak Ajis
2021-03-11T13:28:33+0000
Alhamdulillah.. Selesai dah aqiqah anak saya hari ini.. Terima kasih de nazz
Farah Izzara
Farah Izzara
2021-03-11T12:27:27+0000
Alhamdulillah .. Selesai akikah .. Terbaik dri De Nazz ..
Yuzaid Yusop
Yuzaid Yusop
2021-03-11T12:09:31+0000
alhamdulillah, selesai aqiqah anak saya di mekah, pengurusan yang cepat. servis mantap. โญโญโญโญโญ
Fhadilah Diela
Fhadilah Diela
2021-03-11T11:23:57+0000
sgt berpuas hti dgn servis diberiknโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Red Roxes
Red Roxes
2021-03-11T11:18:23+0000
Alhamdulillah dah selesai utk anak buah.. servis cpt dan sgt bgus๐Ÿคฒ๐Ÿป
Nathrah Rodzi
Nathrah Rodzi
2021-03-09T22:27:21+0000
Alhamdulillah dpt smpurnakan aqiqah ank2 sy.. Tnang rsa...
Siti Sarah
Siti Sarah
2021-03-09T14:46:46+0000
Syukur Alhamdulillah.. selesai aqiqah di mekah & Indonesia.. Perkhidmatan yang cekap,pantas, murah.. recommend..
Ar Ris Shah
Ar Ris Shah
2021-03-09T14:08:23+0000
Syukur alhamdulillah lega rase nye bila da selesai buat Aqiqah anak sulung pada 9/3/2021 d Mekah dan d... Indonesia๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šthanks pada crew DE NAZZ service yg pantas harge berpatutan๐Ÿ‘๐Ÿ‘hanya Allah saja la yg dapat membalas jasa baik tuan semua ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒaamiin...read more
EeLy Shah
EeLy Shah
2021-03-09T13:29:22+0000
Alhamdulillah. Mudah dan sangat senang berurusan dengan Kambing Aqiqah Murah - De Nazz ni. Disebabkan dah lama... bertangguh aqiqah anak atas faktor-faktir yang tak dapat dielakkan, dipertemukan dengan Kambing Aqiqah Murah - De Nazz untuk menguruskan aqiqah anak saya di Mekah. Alhamdulillah dan terima kasih kerana banyak membantu dan permudahkan urusan saya sekeluarga. Kambing Aqiqah Murah - De Nazz memang terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปread more
NawiK N NuruL
NawiK N NuruL
2021-03-08T14:58:24+0000
Alhamdulillah...mudah cepat...servis terbaik...tq
Yayan Yan Siban
Yayan Yan Siban
2021-03-08T14:57:15+0000
Alhamdulillah...service terbaik semua dipermudahkan dlm proses membuat aqiqah anak..
Hafieda Hanafiah
Hafieda Hanafiah
2021-03-08T12:48:07+0000
Perkhidmatan yg memuaskn.cpt dan murah.menepati permintaan.
Rauf Rivera
Rauf Rivera
2021-03-07T13:19:13+0000
Alhamdulilah selesai sudah aqiqah puteraku, recommend๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Huda Rahman
Huda Rahman
2021-03-07T02:19:44+0000
alhamdulillah selesai Aqiqah untuk ananknda tersayang.. respon pantas dari pihak De-Nazz serta urusan yang mudah. Tak... sampai 24jam Setelah bayaran dibuat.. urusan Aqiqah telah pun selesai dengan selamatnya.. Terima Kasih kepada pihak De-Nazz atas perkhidmatan yang superb Dan harga yang sangat berpatutan.read more
Sha Faheeda Al-Baity
Sha Faheeda Al-Baity
2021-03-06T12:46:18+0000
Alhamdulillah.. Berjalan dgn lancar.. Mudah senang... Semoga Allah memberkati ibadah aqiqah...
FiQry Adhar
FiQry Adhar
2021-03-06T00:02:25+0000
terima kasih - de nazz membantu golongan marhain utk meyempurnakn ibadah aqiqah ,yg mampu di buat oleh penduduk islam... dlm keadaan yg mencabar kini., jua memberi respond yg baik pada pelanggan Serta cepat.. alhamdulilah selesai semua nya...saya memang mengsyorkn pada mereka yg sedang mencari aqiqah utk ank mereka ..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โญโญโญโญโญread more
Halijah Lsit
Halijah Lsit
2021-03-05T14:19:06+0000
Mudah cepat dan murah... Amat d syorkan kpada semua org
Amirah Rusella
Amirah Rusella
2021-03-05T14:17:06+0000
alhamdulillah.. trima kasih De Nazz..servis terbaik..
Norshaliza Eija
Norshaliza Eija
2021-03-05T14:11:43+0000
Alhamdulillah..terima kasih banyak Kambing Aqiqah Murah - De Nazz..sangat mudah berurusan dengan mereka..cepat, cekap,... harga berpatutan, sangat2 gembira berurusan dengan mereka..๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐread more
Mohamad Redzuan
Mohamad Redzuan
2021-03-05T13:56:20+0000
syukur alhamdulillah, selesai UTK aqiqah anak lelaki,service MMG terbaik, dgn De Nazz
Cikgu Adillah
Cikgu Adillah
2021-03-05T13:44:53+0000
Al Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak syurga mama papa di Mekah ๐Ÿฅฐ Terima kasih @denazzaqiqah dapat uruskan semua... dengan terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป Semoga Allah terima ๐Ÿฅฐ๐Ÿคฒ๐Ÿป Dulu mama papa ingat dapat buat majlis aqiqah dan cukur jambul untuk anak mama dan papa ๐Ÿ˜ข tapi perancangan mama papa tak seindah perancangan Allah, perancangan Allah lebih baik buat kita sayang โค๏ธ Alhamdulillah hari ni hari Jumaat mama papa dapat aqiqah kan kambing untuk anak syurga mama papa di tanah suci Kota Mekah ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿฅฐ Al Fatihah Nur Adellia Sofea , tunggu kami ye sayang โค๏ธread more
Naoko Lve
Naoko Lve
2021-03-05T13:33:52+0000
Alhamdulillah.. Terima Kasih De Nazz.. Servis Terbaik ๐Ÿ˜
Muhaini Shamsudin
Muhaini Shamsudin
2021-03-05T13:31:45+0000
Alhamdulillah, sangat mudah dan pantas berurusan dengan De Nazz. Tertunai sudah hajat kami utk melakukan aqiqah.... Syukur kehadrat Allah, terimakasih De Nazzread more
FarRah AiEn
FarRah AiEn
2021-03-05T13:18:17+0000
alhamdulilah syukur terimaa kasihh , selesai aqiqah anak2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ
Irfan Munir
Irfan Munir
2021-03-05T12:59:19+0000
Kepada semua org. Aqiqah De Nazz sgt trusted. Tak perlu ragu2. Sgt mudah urusannya dan juga murah. Alhamdulillah... selesai urusan aqiqah 2 org ank sy.read more
Anum Wan
Anum Wan
2021-03-03T23:50:57+0000
Alhamdulillah .. selesai Aqiqah anak perempuan kami KAYYISA MIKAYLA binti IRWAN HANIZAM. Terima kasih pada De Nazz... menjayakannya..read more
Juliah Abbas Hashim
Juliah Abbas Hashim
2021-03-03T15:10:13+0000
Terima kasih..Alhamdulillah sangat puas hati dengan servis aqiqah De Nazz..
Oh Angah
Oh Angah
2021-03-01T13:29:47+0000
Terima kasih diatas perkhidmatan yang disediakan. Amat baik penjelasan dan perkhidmatan anda kepada kami.Kami sangat... berpuas hati diatas perkhidmatan dan amanah aqiqah kami yang tuan laksanakan.Semoga ALLAH senantiasa merahmati dan melindungi anda semua. Semoga dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat. Semoga aqiqah ini menjadi asbab kita semua berjumpa di jannah firdaus.read more
Heliena Mokhtar
Heliena Mokhtar
2021-03-01T12:49:18+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah untuk anak sy..terima kasih kerana memudahkan urusan sy
Syafiq Rahimi
Syafiq Rahimi
2021-02-28T15:05:02+0000
ALHAMDULILLAH . terima kasih memudahkan urusan ๐Ÿคฒ๐Ÿผ
Fazliaty Hartiny
Fazliaty Hartiny
2021-02-28T03:51:57+0000
Syukur Alhamdulillah ๐ŸคฒDengan izin Allah, dapat melaksanakan Aqiqah utk Anaknda kami. Service dan layanan dr pihak De... Nazz amat berpuas hati. Fast response. Semoga Allah memberkati dan merahmati pihak De Nazz sekeluarga.read more
Rubie Yatee
Rubie Yatee
2021-02-26T23:30:18+0000
Servis cepat, terbaik. Boleh d buat bila2 masa, boleh pilih tarikh yg kita hendak. Ada rakaman video semasa... penyembelihan. Kita juga boleh pilih mau buat d Mekah atau Indonesia. Sy memilih Indonesia kerana sy rasa d sana masih lg ramai yg susah. Kita melakukan ibadah, d masa yg sama kita bersedekah kpd golongan yg lebih memerlukanread more
Suriahana Sakura
Suriahana Sakura
2021-02-26T14:45:17+0000
Alhamdulilah,selesai sudah Aqiqah anak lelaki saya..terima kasih De Nazz.Siapa yang berhajat boleh lah pilih De Nazz... untuk Aqiqahkan anak.read more
Eyffarizan Eyffa
Eyffarizan Eyffa
2021-02-26T11:56:43+0000
syukur alhamdulillah pihak De Nazz suda memudahkan urusan kami,ribuan terima ksih diucapkan.sgt berpuas... hati,cepat,pantas dan sgt memudah kan urusan sblm n selepasread more
Muhammad Hazliyansyah
Muhammad Hazliyansyah
2021-02-26T10:49:04+0000
alhamdulillah.. anak sya sudah aqiqah hari ini.. trma kasih kepada DeNazz telah memudahkan segalanya..
Ummi Hani
Ummi Hani
2021-02-26T10:43:52+0000
Alhamdulillah.. Syukur ke hadrat ALLAH diatas rahmatnya dapat Kami membuat Aqiqah Kepada anak kami. Terima kasih tidak... terhingga Kepada Agensi De Nazz kerana telah merealisasikan impian kami. Alhamdulillah Kami sgt berpuas Hati dgn cara Aqiqah ini dibuat Dan dijalankan dgn sempurna. Jazakallah hukhairan kasiron.read more
Siti Setia Yang Satu
Siti Setia Yang Satu
2021-02-22T13:45:45+0000
Alhamdulillah selesai aqiqah ank perempuan sya hri nie.
Suhardiey Mining
Suhardiey Mining
2021-02-22T13:40:48+0000
Alhamdulilah servic terbaik
Ismadi E. UT
Ismadi E. UT
2021-02-22T13:33:23+0000
Urusan Mudah...Alhamdulillah..Terbaik๐Ÿ‘
Eimieruz Journey
Eimieruz Journey
2021-02-22T13:28:15+0000